“Klart anbefalelsesværdigt!”
Anmeldelse af Cocks & Cows

Cocks & Cows
nr. 262 af 3.475 Restauranter i København
Prisklasse: 19 kr. - 180 kr.
Køkkener: Amerikansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Morgenmad, Efter lukketid, Levering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Cock's & Cows er en københavnsk burger restaurant og cocktailbar. 100% hjemmelavede burgere, pomfritter, salater, sauce og cocktails.
Anmeldt 18. oktober 2023 fra mobile enheder

Hyggeligt sted, lækkert mad, som kom enormt hurtigt. Venlig, serviceminded og smilende personale! Derudover rigtig god placering ift. metroen.

Dato for besøg: oktober 2023
Tak, sascha_saabye
Anmeldelser (1.057)
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 1.057 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2023 fra mobile enheder

Besøgte restauranten som pt fungerer som popup i Tidsvilde. God ide

Fin kompetent og hurtig betjening. Også når msn tænker på at en god burger tager tid st lave. Ros og ekstra stjerne for det.

Valgte cheeseburger og frites med Chilli

Burgerne var juicy og velsmagende trods det lidende udseende på boller og burger

Frites var gode men ærgrer mig over at jeg sagde ja til Chilli - som fik dem til at virkede støvede…og det tog lidt for meget af smagen

Men fint - lover godt til musik i lejet dagene

Dato for besøg: juli 2023
Tak, A-Anmelder
Anmeldt 25. juni 2023 fra mobile enheder

Google skriver det er et hipt sted. Ah så er man godt nok nød til at steppe op på smagen. Flere af de retter som blev serveret minder om noget der stammer fra Netto. Curly fries og hotwings. Det kan jeg altså godt selv lave.
Jeg blev mæt men det er ikke noget ved stedet som hæver sig ud over andre burgersteder.
Maden var varm. Drikkevarerne kolde men med alt for meget is. Hjælpsom og hurtig personale på Gammel Strand.

Dato for besøg: juni 2023
Tak, 288andersg
Anmeldt 17. juni 2023 fra mobile enheder

Vi fik en masse god mad, øl, drink og saft. Maden var rigtig god, frisklavet og rygende varm. Lækkert. Ville ønske vi kunne have spist mere. Vi sad udenfor og blev betjent af en yngre kvinde. Tror hun var ret ny der, hvilket ikke gjorde noget. Vi fik den sødeste og bedste betjening. Kommer helt sikkert igen.

Dato for besøg: juni 2023
Tak, Rejsendefraaarhus
Anmeldt 14. maj 2023

Jeg kan ikke vælge at det var familie og venner jeg var sammen med…men jeg Spiste her pga. min datters Poldearben og havde bestilt til til mad og alt du kan drikke fra 19-21. Vi ventede lidt på vores bord og var så lidt på mærkerne om hvor vidt vi nu fik den tid og det vi skulle ha. DET GJORDE VI 😁
Vi blev mødt at den sødeste tjener og blev vist ud i den fineste gårdhave 😍 fik så meget mad at vi ku revne og drikkevarerne (vin, øl, vand, sodavand og kander med dejlige drinks) kom når vi bad om dem og der blev holdt godt øje med om vi manglede noget ❤️🙏

Dato for besøg: maj 2023
    • Mad
Tak, Explorer13060125196
CocksAndCows, Gérant hos Cocks & Cows, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. maj 2023

Hej !

Mange tak for dine søde ord!

Vi håber at vi snart ser jer igen.

Burgerlove,
Cocks & Cows 🍔

Indberet svar som upassende

Rejsende, der kiggede på Cocks & Cows, kiggede også på

Har du været i Cocks & Cows? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering