“Elendig service”
Anmeldelse af Cocks & Cows

Cocks & Cows
nr. 262 af 3.475 Restauranter i København
Prisklasse: 19 kr. - 180 kr.
Køkkener: Amerikansk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Morgenmad, Levering, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Cock's & Cows er en københavnsk burger restaurant og cocktailbar. 100% hjemmelavede burgere, pomfritter, salater, sauce og cocktails.
Anmeldt 5. marts 2022 fra mobile enheder

Vi besøgte stedet til en drink / kaffe en torsdag eftermiddag og oplevede den mest elendige og ligegyldige service ever. Selvom der stort set ingen gæster var gik der over 25 minutter fra bestilling (som vi også ventede på en rum tid) og indtil de 2 kaffe , en cocktail blev serveret. Den bestilte øl kom efter 10 minutter.
Serveringen anede ikke hvad, snaps, akvavit, eller Aalborg var - og gjorde intet for at finde ud det.
Servicegenet var totalt fraværende👎.

Dato for besøg: marts 2022
Tak, Jens V
Anmeldelser (1.057)
Sprog
  • Flere sprog

15-19 af 1.057 anmeldelser

Anmeldt 30. november 2021 fra mobile enheder

På det jævne. Meget ordinær burger med fritter. Jo, man kan få forskellige smagsnuancer, men det er stadig bare burger med fritter. Og så ikke gennemstegt bøf.

Dato for besøg: november 2021
Tak, 762carstenj
Anmeldt 17. juli 2021

Ventede for lang tid på at blive betjent, imens flere ekspedienter stod og kiggede.
Fik deres Korean fried chicken - forventede en spændende smagsoplevelse, men smagte ikke af noget og var desuden tør.
Oven i dette glemte de at give mig min dyppelse med til 15 kr.
Kan ikke anbefales.

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, fridabossen
Anmeldt 15. juli 2021

Der var ventetid, men så gik vi bare en tur og blev ringet op fem min før, de var klar :). Vi kommer igen!

Dato for besøg: juli 2021
1  Tak, Jens L
Anmeldt 2. juni 2021 fra mobile enheder

Vi var tre venner som skulle mødes og to kom 25 min før reservationen, det gjorde så at C&C startede tiden kvart i, i stedet for kvart over. Da jeg så havde været ved bordet i 55 min blev vi smidt ud, selvom den oprindelige reservation sagde at vi havde 45 min endnu. Ikke hyggeligt, så slut med at komme her

Dato for besøg: april 2021
3  Tak, JoachimStreet

Rejsende, der kiggede på Cocks & Cows, kiggede også på

Har du været i Cocks & Cows? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering