Laveste priser for dit ophold
Booking.com
117 US$
Forudbetaling er ikke nødvendig
Expedia.com
105 US$
Få bonusser med One Key
Agoda.com
92 US$
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
Hotels.com105 US$
Priceline117 US$
Vio.com105 US$
Vis 14 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Hoteller i nærheden
Anmeldt d. 1. november 2022 fra mobile enheder

Er egentlig rigtig glad for hotellet og ikke mindst beliggenheden men værelsernes størrelse varierer for meget selvom pris er den samme. Sidste besøg var på meget lille værelse. Sidst var værelset dobbelt så stort. Ikke ok at kategorisere disse værelser ens. Badeværelset var det samme. Vi er begge høje mennesker og vælger blandt andet efter god rumfølelse og har ofte besøgt hotellet og særligt anmodet om stort værelse så æv ….

Dato for ophold: november 2022
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Birgitte Leisne... J
Anmeldt d. 22. oktober 2022

Fin beliggenhed og god parkering. Dejlig ro midt i København. Lidt bløde senge, men det er jo smag og madrasbehag. Fint udvalg af fjernsynskanaler.
Så er der resten: Dørkort, der aldrig virkede (og kun mulighed for 1 fælles fysisk nøgle). Håndklæder på størrelse med viskestykker. Tørre morgenboller til morgenmaden. Defekt strygebrædt (og nej kære receptionist: Det var ikke nyt men vind og skævt med behov for en hånd til at holde balancen). Ringe indeklima til morgenmad. Fjernsyn er 21" skærme, som ikke er venlige for bare styrke +1.
Vi var så skuffede og da vi forsøgte at tale med receptionisten lørdag eftermiddag, blev det klart, at her har kunden altid uret.

Dato for ophold: oktober 2022
    • Værelser
Tak, 679lisbethb
Hotel Sct Thomas Hotel Sct Thomas, Direktør hos Hotel Sct. Thomas, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. marts 2023

Tak for din mail
Vi har fået nye elektroniske kort til hele hotellet og vi har fået styr det, har drillet en del :-)
Vi renoverer alle vores værelser sidste i 2023 og vil i den forbindelse få de sidste små tv opgraderet til minimum 32"
Hvis du skulle have lyst til at komme igen, skal vi gøre alt for, at gøre Jeres ophold godt.
Vi kan starte med et glas vin og en tur i Sauna på vores nye terrasse hvis det kunne være interessant.
Go´dag

Indberet svar som upassende
Anmeldt d. 22. september 2022 fra mobile enheder

Virkelig flot hotel, og venligt personale, god service, Hotellet har en fantastisk beliggenhed, Midt i centrum med en helt nybygget og enorm flot tagterrasse perfekt ophold midt i centrum af byen
Et overnatningssted der varmt kan anbefales

Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, S-Rytter
Anmeldt d. 23. juni 2022

Ligger godt og fungerer professionelt. Dejlig tagterrasse. Bedre findes det nok ikke på dejlige Frederiksberg C. Fin morgenmadsbuffet. Vi vender klart tilbage igen. Gode caféer og restauranter i området

Dato for ophold: juni 2022
Tak, Anne-Marie D
Anmeldt d. 29. maj 2022

Er netop hjemvendt fra tre dages overnatning slutningen af maj 2022
Har brugt hotellet tidligere, men det kommer ikke til at ske igen.
Ingen skabe, ingen mulighed for at få kufferten gemt væk, ingen stikkontakter ved sengebordene, ingen kaffe og themulighed på værelset. En kop tynd kaffe Koster nu 25 kr plus i receptionen.
Ingen “ indergardiner”, - kun tunge mørke gardiner, som mørklægger rummet totalt, hvis man ønsker lidt privatliv fra gaden og nabo/genbolejlighederne.
Ekstrem dårlig belysning, kun en enkelt lampe i loftet som giver mangelfuld oplysning, har du brug for mere lys, bliver man nødt til at tænde sengelamperne!!! Om dagen.
Kedelig morgenmadsbuffet.
Lydt værelse - ALT lige fra støj fra gaden til folk som går på toilettet inde i et andet værelse kan høres.
Ikke pengene værd.
Kommer ikke igen.