Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super lækkert”

Restaurant Hooked Christianshavn
nr. 382 af 2.865 Restauranter i København
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Christianshavn
Beskrivelse: Lige siden vi i 2016 langede den første portion fish & chips over disken fra vores blå foodtruck, har vi bygget vores koncept på lige dele venskab, hårdt arbejde og en vision om at få danskerne til at elske fisk, lige så meget, som vi selv gør. Det er stadig den samme opskrift vi bruger i dag i vores fiskerestauranter i København.
Anmeldt 5. maj 2022 fra mobile enheder

Vi hvde en super lækker aften. Maden er skøn, og portionerne en god størrelse. Vi kommer snart igen.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, helenabJ484MD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
HookedKBH, Owner hos Restaurant Hooked Christianshavn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. maj 2022
Google Oversæt

Hello Helena.
Many thanks for leaving us a great review of Hooked at Christianshavn. It means the world to us to hear from happy guests!
We look forward to your next visit.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

14-18 af 32 anmeldelser

Anmeldt 3. maj 2022

Lækker fisk på hooked Christianshavn og ikke mindst sødt personale. Jeg kommer igen. Kan klart anbefales.

Dato for besøg: marts 2022
Tak, sinebachj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
HookedKBH, Owner hos Restaurant Hooked Christianshavn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. maj 2022
Google Oversæt

Hello Sine.

Thank you so much for leaving us a great review and for recommending Hooked for future guests!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. maj 2022

Super service af det fremragende personale, maden som altid god og velsmagende. Vi kommer der gerne igen..

Dato for besøg: maj 2022
Tak, HRas12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
HookedKBH, Owner hos Restaurant Hooked Christianshavn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. maj 2022
Google Oversæt

Hello there!
Many thanks for leaving a great review of Hooked at Christianshavn ! That means the world to us!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. maj 2022 fra mobile enheder

Sluttede en dejlig dag i Kbh med mad på hooked. Fed måde at bestille retterne på og ikke mindst dejlig mad. Betjeningen var rigtig god. Smilende og sødt personale.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, TineM133
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
HookedKBH, Owner hos Restaurant Hooked Christianshavn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. maj 2022
Google Oversæt

Hello Tine.
Many thanks for leaving us such a great review of our restaurant at Christianshavn! We hope to see you again soon.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 3. maj 2022

Hos Hooked er man garanteret formidabel service, hyggelige omgivelser og f*cking frisk fisk. Jeg har aldrig mødt en ansat hos Hooked, som ikke fik mig til at smile eller grine - de er alle helt fantastiske og det skal man nogle gange kigge længe efter på Københavns madscene. Maden smager altid friskt, og er varm, blød, sprød eller syrlig, præcis som det skal være
Alt i alt, går man ikke galt i byen med Hooked

Dato for besøg: marts 2022
Tak, hannaboeskov
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
HookedKBH, Owner hos Restaurant Hooked Christianshavn, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. maj 2022
Google Oversæt

Hello Hanna.
What a fantastic review you have left us and thanks for all your kind words!
We look forward to seeing you again at Hooked!
Have a great day

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant Hooked Christianshavn, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Hooked Christianshavn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.