Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost”

Skagen Fiskerestaurant Esplanaden
nr. 1.959 af 2.854 Restauranter i København
Prisklasse: 145 US$ - 850 US$
Kvarter: Indre By
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Anmeldt 29. maj 2022 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad, god vin
Men katastrofalt dårligt lokale. Det ødelagde hele oplevelsen.
Man sidder i en hotel reception, med gæster der tjekker ind og ud. I over en time sad nogle unge fra Finland med ulidelig høj musik på deres telefoner.
Trods gentagende henvendelser dæmpede de sig ikke.
Ærgerligt, for maden var god

Dato for besøg: maj 2022
Tak, L2070QGhenrikh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trine Hemmingsen, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Hej Henrik
Vi beklager meget at du havnede midt i en hvirvelvind af en gruppe turister. Vi er meget opmærksomme på generne receptionene kan give. Det er bestemt ikke en oplevelse som denne vi ønsker at give vores gæster. Såfremt du ønsker yderligere dialog omkring din oplevelse må du gerne skive til mig på th@skfisk.dk Mvh. Trine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (22)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 22 anmeldelser

Anmeldt 26. maj 2022

Det var det mest kedelige måltid jeg har oplevet i en "fiskerestaurant, har fået det bedre ved en Engelsk street food, to slags fisk som smagte af det samme olie, øv for en oplevelse

Dato for besøg: maj 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, SEKidmose
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trine Hemmingsen, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. maj 2022

Hej
Tak for dit besøg og din anmeldelse. Vi er naturligvis ikke tilfredse med ikke at have levet op til dine forventninger til vores fish n chips. Vi håber til trods at du vil ligge vejen forbi os en anden gang.
Mvh. Trine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 2. maj 2022

Vi havde købt en frokost i restauranten i forbindelse med frokostfesten. Men det var en noget tam oplevelse. Platten var generelt kedelig - og kokken havde tabt saltbøssen ned i fiskefrikadellen - den var ikke til at spise - en oplevelse som ikke kommer til at gentage sig. Både franskbrød og rugbrød generelt kedelig.

Dato for besøg: april 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, L576MEannep
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trine Hemmingsen, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. maj 2022

Hej Anne
Tak for dit besøg og din anmeldelse. Vi serverer surdejsbrød og rugbrød fra Surdejsbageren, som vi oplever at både vi og vores gæsters synes godt om. Det er beklageligt at du ikke synes om vores fiskefrikadeller - vi kunne naturligvis have udbedret din oplevelse, såfremt du havde gjort os opmærksomme på det ved dit besøg. Mvh. Trine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. maj 2022 fra mobile enheder

OK God stemning, ikke højtideligt Rart
Lidt ekstra finesse havde gjort godt, kartofler ikke renset ordentlig

Dato for besøg: maj 2022
Tak, Strand104
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trine Hemmingsen, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. maj 2022

Hej - Tak for din anmeldelse. Jeg har naturligvis orienteret køkken om din oplevelse.
Vi håber til trods at måtte byde dig velkommen en anden gang. Mvh. Trine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. april 2022

Vi deltog i en lille event kaldt frokostfesten, der indbefattede en velassorteret platte bestående af fineste råvarer. Til platten var en letøl.
Der kunne gæres luft mere ud af brødet men ellers perfekt .
Personalet var imødekommende og informerede .

Dato for besøg: april 2022
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Annette O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trine Hemmingsen, Markedsføring hos Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. april 2022

Hej Annette

Tak for din anmeldelse af vores deltagelse i 'Frokostfesten'. Vi håber at måtte byde dig velkommen en anden gang. Mvh. Trine

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Skagen Fiskerestaurant Esplanaden, kiggede også på

 

Har du været i Skagen Fiskerestaurant Esplanaden? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering