Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
7 personer kigger på dette hotel
Booking.com
248 US$
Se tilbud
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
234 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 09.12.22
Hotels.com
233 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 09.12.22
NH Collection259 US$
Travelocity233 US$
Priceline259 US$
Vis 14 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (288)
Filtrer anmeldelser
288 resultater
Medlemsvurdering
205
45
27
5
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
205
45
27
5
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 288 anmeldelser
Anmeldt d. 6. september 2022

Skønt hotel som er luksuriøst og superhyggeligt på en gang. Personalet er søde og imødekommende og man føler sig velkommen. Morgenmaden er topklasse og morgenmadsrestauranten er dejligt indrettet og det var lækkert at sidde her og starte dagen med frisklavet omelet og mange andre lækre sager. Lækkert værelse med skøn udsigt. Her vil jeg hen igen!

Dato for ophold: september 2022
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, 142sussen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gulcan Pinarci, Guest Services / Front Office hos NH Collection Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. september 2022
Google Oversæt

Dear 142sussen,

Thank you very much for this wonderful review. We are delighted to read that you had such a positive experience at NH Collection Copenhagen.
It is a true compliment to read that you would like to visit our hotel again in the future!
On behalf of the entire team, I would like to thank you for your kindness and for staying with us. We truly hope to welcome you again!

With kind regards,
Pelin Tuluay Erkus - Guest Relations Agent

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. september 2022

... Fantastisk service, standart og værelser med absolut bedste beliggenhed. Vi har nu boet der 2 gange og vil blive ved med at vende tilbage! Alt er høj klasse lige fra restaurant til morgenmad, bar og lobbyområde. International standart med luxus omgivelser og udsigt. Tak for flot og professionel service hele vejen igennem.

Dato for ophold: september 2022
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, clausb332
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gulcan Pinarci, Guest Services / Front Office hos NH Collection Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. september 2022
Google Oversæt

Dear Clausb332,

Your review is a true delight to read. Thank you for taking the time to share your experience with us via Tripadvisor.
Reading that you would like to return is definitely one of the biggest rewards to our efforts and a compliment to our team. I will make sure to share your review with them.
Thank you for your kind words about our brand new hotel and for choosing to stay with us during your time in Copenhagen. We would be delighted to welcome you again in the nearby future.

With kindest regards,
Pelin Tuluay Erkus - Guest Relations Agent

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. september 2022 fra mobile enheder

Et fantastisk hotel med den rigtige beliggenhed i forhold til både udsigt og nem adgang til byen. Et meget venlig og smilende og imødekommende personale. Lækker morgenmad med masser af valg muligheder. Vi havde et smagfuldt indrettet værelse på 6. etage med fantastisk udsigt.

Værelsestip: Parkeringsmuligheder i hotellets kælder.
Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Anitta1969
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gulcan Pinarci, Guest Services / Front Office hos NH Collection Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. september 2022
Google Oversæt

Dear Anitta1969,

First of all, I would like to thank you for sharing your experience on TripAdvisor.
What a delightful review! I am pleased to read that you enjoyed your time in Copenhagen and that we have been able to assist in making it special.
Thank you for your kind words about our stylish rooms on the 6th floor, our breakfast selection as well as the service received from our friendly team. Your enthusiasms is truly visible in them and I will be sure to share them with the team.
The next time you will be in Copenhagen, we sincerely hope you will stay with us again.

With kind regards,
Gulcan Pinarci - Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. september 2022 fra mobile enheder

Et helt fantastik hotel, med en unik beliggenhed og udsigt, top service, samt den bedste morgenmad man kan forestille sig.
Kun 100 m fra Metroen, som forbinder hele København.
Jeg har prøvet mange hoteller i København, N.H.Collection overgår dem alle.

Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 303janj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gulcan Pinarci, Guest Services / Front Office hos NH Collection Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. september 2022
Google Oversæt

Dear 303anj,

Warm greetings from NH Collection Copenhagen!
Thank you for being our guest and for taking the time to share your experience in our hotel.
Your review is heartwarming as we are honored to read that you considere our hotel to be the best in Copenhagen.
We strive to provide each of our valued guest with an extraordinary hotel experience and we are pleased to hear that we were able to exceed your expectations with our central location, our breakfast selection and our dedicated service.
Please do not hesitate to contact us when you are planning your next stay here as we would like to extend our appreciations.
Thank you again and we are looking forward to welcoming you back soon.

Sincerely,
Gulcan Pinarci - Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. september 2022

Fantastiske hotel, godt klima og smukt design. Morgenmaden er lækker, flotte badeværelser og virkelig lækre senge. Bred ind- og udtjekning, perfekt til et hvert besøg i København. De varmeste anbefalinger herfra

Dato for ophold: september 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, simonkvistbjerre
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gulcan Pinarci, Guest Services / Front Office hos NH Collection Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. september 2022
Google Oversæt

Dear Simonkvistbjerre,
First and foremost, thank you for your wonderful review.
We are aware that nowadays the offer of hotels in Copenhagen is very high. Therefore, to receive such an incredible review in which our hotel is recommended, is truly amazing!
To see that you have enjoyed our wonderful breakfast and great rooms attests to your compliments.
We are honored by your kind words and would be more than happy to welcome you again in our hotel.
With kind regards,
Abel Mussie – Guest Relations Supervisor

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser