Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer kigger på dette hotel
Booking.com
129 US$
Se tilbud
Expedia.com
128 US$
Se tilbud
Vio.com
116 US$
Se tilbud
Hotels.com128 US$
Priceline129 US$
Destinia.com155 US$
Vis 13 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Medlemsvurdering
117
13
3
2
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
117
13
3
2
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 137 anmeldelser
Anmeldt d. 27. september 2021

Helt igennem en super god oplevelse. Værelset er rigtigt hyggeligt, velindrettet og fyldt med innovative løsninger - der er tænkt på ALT. I fællesarealerne på femte sal føler man sig straks hjemme - godt hjulpet på vej af det smilende, imødekommende og hjælpsomme personale. Genialt med de mange uderum. Vi spiste en meget lækker middag - skønt at det er muligt at dele :).

Dato for ophold: september 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, 39bm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zoku International, Other hos Zoku Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. september 2021
Google Oversæt

Hi there,

Thank you so much for leaving such an amazing review, we really appreciate it!

We are so glad to hear that you enjoyed your stay with us and liked the Zoku design and concept.

It would be our pleasure to welcome you again in Copenhagen or even in Amsterdam and Vienna :)

Cheers,
Divanie

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. september 2021 fra mobile enheder

Jeg var helt vild med stedet de to første gange jeg kom der. Fed atmosfære og dejlig service. Og super lækker brunch. Da jeg kom forleden for 3. Gang med familien var oplevelsen en helt anden. Stadig god betjening men dårlig madoplevelse. Den meget lækre oplevelse jeg havde sidst er helt forsvundet. Dårlig kaffe tilmed. Øv og ærgerligt man sænker kvaliteten så meget.

Dato for ophold: september 2021
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Quest20155046302
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zoku International, Other hos Zoku Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. oktober 2021

Hej,

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at du kunne lide din første oplevelse :) Vi sætter stor pris på din ærlige feedback vedrørende maden - det vil vi tage højde for. Din feedback hjælper os med at forbedre os!


Vi håber snart at byde dig velkommen igen, uden nogen skuffelse.

Skål, Lisa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. september 2021 fra mobile enheder

Fuldstændig uformel stemning, god mad og fantastisk personale. Spiste middag ved Chefs Table, super hyggeligt. Det er sjældent fedt, at være alene på hotel. Men med værelser der minder om en lejlighed, er det knap så træls. Mine varmeste anbefalinger

Dato for ophold: september 2021
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, clausnisted
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zoku International, Other hos Zoku Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. oktober 2021

Hej Claus,

Wow! Mange tak for denne fantastiske anmeldelse! Vi er super glade for at du kunne lide dit ophold, og at du følte dig velkommen hos Zoku. Vi kan ikke vente med at se dig snart igen i en af ​​vores Zoku’s!

Cheers, Lisa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. august 2021 fra mobile enheder

Vi spiste inden en forestilling i DR koncertsalen, som er 5 mins gang fra restauranten. Det er en en tagrestaurant som hører til et hotel, og den en fint og funky indrettet. Vi fik tapas, og kvaliteten var rigtig god. Oliven, godt brød, saltmandler, arancini, stegt rødtunge og muslinger. Kan varmt anbefales!

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, V7580ECchristinew
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zoku Copenhagen, Eigenaar hos Zoku Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. august 2021
Google Oversæt

Hi there,

Thank you so much for taking the time to write such a lovely review, we are thrilled to hear that you enjoyed your stay.

If you are ever in Amsterdam or Vienna, we would love to host you again at one of our Zoku's :)

Don't be a stranger!

Cheers,
Divanie

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. august 2021

Hermed de varmeste anbefalinger til dig der søger et sted at arbejde, netværke og overnatte.
Alt i ét hos Zoku! Zoku er et hotelkoncept fyldt med hyggelige kroge, hvor der kan arbejdes i fred og ro eller hvor du kan høre stille louge musik, holde møder og netværke med digitale nomader fra hele verden. Personalet er ikke blot super super-minded - de er omkring dig på familiær vis, så du får aller mest ud af dit ophold uanset hvilken dagsorden du har med. Både værelset og fælles faciliteter er skræddersyet til iværksætteren som er på en "work away"

Dato for ophold: juli 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, LiseKorsgaard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Zoku Copenhagen, Eigenaar hos Zoku Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021
Google Oversæt

Hi Lise,

Thank you for your kind words, we are so happy to hear that you like our concept and had an enjoyable stay in our loft. We would be thrilled to welcome you again in the near future as you always have a family at Zoku!

Cheers,

Divanie

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser