Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Rikke A

Helt fantastisk ophold

Anmeldelse af Hotel Kong Arthur
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt for 3 uger siden
Enestående oplevelse. Man føler sig virkelig velkommen fra start til slut og personalet er så hjælpsomme, søde og interesserede.

Værelserne er skønne med fantastiske senge og lækre badeværelser.

Til morgenmaden mødes man af lige så hjælpsomt personale og der er er bredt udvalg
Dato for ophold: oktober 2024
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
1.020 kr.
2.370
1.184
2-7 af 4.157 anmeldelser
Anmeldt for 3 uger siden

Super god service. Imødekommende personale. Styr på det professionelle. Rent og Pænt
medarbejdere med stort overblik. Selv om det er fint er der alligevel en afslappet stemning

Dato for ophold: oktober 2024
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, boskinielsen1974
Charlotte Thalund, Markedsføring hos Hotel Kong Arthur, svarede på denne anmeldelseSvarede for 3 uger siden

Mange tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du oplevede vores service som professionel, men stadig med en imødekommende, afslappet og hyggelig stemning. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – forhåbentlig snart!

Alt det bedste,
Hotel Kong Arthur

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. september 2024

Super morgen med rigtig stort udvalg, mange hjemmelavede vare, flot arrangeret
Hyggelig stemning både ved bar og ind i gåård. Flink folk og god service

• Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 716NicolaS716
Astrid Luffe, Markedsføring hos Hotel Kong Arthur, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. september 2024

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du nød vores morgenmadsbuffet med det store udvalg og den hyggelige stemning i både baren og gården. Dejligt at høre, at du også satte pris på vores service. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Anmeldt d. 12. september 2024

Alt i alt bare et hotel med høj klasse. Jeg havde to overnatninger og sov dejligt i deres senge. Værelset var hyggeligt og rent. Personalet var søde, venlige og hjælpsomme. Så snart du var i lobbyen blev du mødt med smil og en hilsen samt et spørgsmål om alt var som det skulle være eller de kunne hjælpe med noget. Morgenmaden har jeg aldrig set magen til på andre hoteller - den var fremragende og i en klasse for sig.

1  Tak, Berit K
Astrid Luffe, Markedsføring hos Hotel Kong Arthur, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. september 2024

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så glade for, at du havde et dejligt ophold og følte dig godt tilpas i vores hyggelige og rene værelser. Det er skønt at høre, at vores personale kunne gøre din oplevelse endnu bedre, og at morgenmaden levede op til dine forventninger. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart!

Anmeldt d. 11. september 2024

Vi var to personer afsted, og boede i et superior værelse. Det var hyggeligt og rent. Et dejligt værelse til en getaway. Hotellets har en skøn atmosfære, hvilket både indretningen og de søde medarbejdere bidrager til. Morgenmaden var klart højdepunktet for os. Vi har sjældent oplevet et så lækkert udvalg i så høj en kvalitet. Man kunne både se og smage, at der var brugt gode råvarer. Vi kommer helt sikkert igen.

1  Tak, 205malou

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I nød jeres ophold i vores superior dobbeltværelse og fandt atmosfæren hyggelig. Det betyder meget for os, at morgenmaden var et højdepunkt – vi gør os umage for at tilbyde råvarer af høj kvalitet, der matcher sæsonen. Vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart!

Anmeldt d. 9. september 2024

Vil du have en god oplevelse i København, hvor der skal være lidt ekstra, så er Kong Arthur det rigtige sted! Super søde mennesker der servicerer, fine værelser, god bar, og fantastisak morgenmad... Kan kun anbefale. Jeg kommer til at bruge hotellet privat også ...

1  Tak, Niller00
Astrid Luffe, Markedsføring hos Hotel Kong Arthur, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. september 2024

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for, at du nød dit ophold hos os og følte dig godt taget hånd om. Det glæder os, at både værelserne, baren og morgenmaden levede op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!