Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Komfortabelt og økologisk boutique hotel i centrum”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Axel Guldsmeden - Guldsmeden Hotels
Vurderet som nr. 19 ud af 118 hoteller i København
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløbereGuld-niveau
Anmeldt 24. september 2017

Meget centralt ligger Axel Guldsmeden og gør store dele af Kbh tilgængelig til fods. Gennemført økologisk tankegang bag driften gør hotellet lækkert. Værelserne er lidt små, men godt udstyrede og komfortable.

Værelsestip: Rolige værelser ud til baggården
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Kim K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.591)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 1.591 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2017

Hotellet er en del af en kæde, hvor økologi og bæredygtighed fylder en del i markedsføringen. Det skal man nu ikke lade sig skræmme af, for Axel er et fint hotel i den gode ende af kvalitetsskalaen. Morgenmaden er glimrende og dobbeltværelserne små, men funktionelle. Badeværelset er ikke praktisk og mit badekar var delvist stoppet, men det er mindre detalje. Hotellet har også en lille gårdhave, der er vældig fin. Beliggenheden er god i forhold til banegården, men hotellet ligger jo i det gamle minefelt omkring Istedgade og Halmtorvet med prostitutions- og misbrugsmiljø. Dette er dog i de senere år blevet noget mindre fremherskende, så Axel er et trygt og roligt sted at bo.

  • Overnattede: August 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Diheor
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2017

Kan varmt anbefales.
Spiste en lækker kyllingesalat i et rigtig lækkert gårdmiljø.
Rigtig god betjening.
Alt var super.
Der er stor focus på økologi og bæredygtighed på stedet. Dette er uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

  • Overnattede: Juli 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Søren M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2017

Et rigtig godt valg i indre københavn, hvis man er til lidt alternativ udsmykning og fokus på økologi. Vi boede en nat i juni på deres superior værelse, hvilket var lidt klemt og varmt men prisen værd. De ansatte var meget venlige og hjælpsomme og svarede gerne på alskens spørgsmål. Sidst men ikke mindst var morgenmadsbuffeten absolut en af de bedste jeg har prøvet. Udvalget var ud over det sædvanlige, hvor det klassiske danske morgenbord var skiftet ud med lækkerier fra det nye nordiske køkken. Hvis ikke andet, så er morgenmaden bestemt et besøg værd.

  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Julian H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2017 fra mobile enheder

Super skønt hotel i hjertet af København. Hotellet oser af hygge, romantik og "hjemlig" atmosfære.
Vi boede i junior-suiten med "udsigt" til helgolandsgade. Sengen var super skøn og uden en irriterende revne i midten :-)

Eneste minus er bruseren -temperaturen kørte op og ned og selve brusehovedet er alt for lille -det var skuffende.

Morgenmaden er skøn og dejlig.
Et besøg værd.

Overnattede: Juni 2017, rejste som par
Tak, Louise W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i København
Det indre Vesterbro
Andersen Boutique Hotel
Andersen Boutique Hotel
Nr. 3 af 118 i København
2.695 anmeldelser
Det ydre Vesterbro
Bertrams Guldsmeden - Copenhagen
Det indre Vesterbro
Absalon Hotel
Absalon Hotel
Nr. 6 af 118 i København
2.148 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Indre By
Babette Guldsmeden - Guldsmeden Hotels
Indre By
Hotel Alexandra
Hotel Alexandra
Nr. 11 af 118 i København
1.367 anmeldelser
Indre By
Hotel Kong Arthur
Hotel Kong Arthur
Nr. 10 af 118 i København
2.023 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Axel Guldsmeden - Guldsmeden Hotels? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Axel Guldsmeden - Guldsmeden Hotels

Adresse: Helgolandsgade 11, København 1653, Danmark
Telefonnummer:
Beliggenhed: Danmark > Sjælland > København > Det indre Vesterbro
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Spa Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Nr. 2 grønt hotel i København
Nr. 4 spahotel i København
Nr. 7 romantisk hotel i København
Nr. 9 forretningshotel i København
Prisområde: 846 kr.-2.300 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Axel Guldsmeden - Guldsmeden Hotels 3.5*
Antal værelser: 204
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, World Independent Hotel Promotion og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Axel Guldsmeden - Guldsmeden Hotels. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Axel Hotel Copenhagen

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering