Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Polesen1968
Vejle, Danmark

Centralt beliggende med god personlig betjening

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. apr. 2022
Prisen i den øvre ende. Men personalets opmærksomhed, både ved check-in, aften-øl og morgenmad fortjener ros.
Der er tænkt sikkerhed ind og man kommer kun på værelsesgangene med nøglekort. Værelserne er OK, selvom vi oplevede et toilet, der var stoppet. Stilen er "young" med bordtennis og (ikke fungerende) bordfodbold.
Morgenbuffeten fortjener ros - meget bredt udvalg og rent og ryddeligt. Savnede blot et lille stykke wienerbrød :-)
Dato for ophold: april 2022
4,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Comfort Hotel Vesterbro, Guest Services / Front Office hos Comfort Hotel Vesterbro, svarede på denne anmeldelse
Svarede 7. dec. 2022

Tak fordi du ville ulejlige dig med at give os feedback på din oplevelse her hos os på Comfort Hotel Vesterbro.
Det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for at se du havde et godt ophold, og håber at se dig her igen.

Ønsker dig en dejlig dag!

Mange hilsner,

Lars - Front Office Manager
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
963 kr.
Anmeldelser (2.065)
2.065 resultater
5-10 af 2.065 anmeldelser
Anmeldt d. 24. januar 2022 fra mobile enheder

Kort og godt en fremragende betjening, super venligst og service minded personale! Sjældent mødt så godt.
Hotellet ligger centralt for et ophold i centrum af København, kun få min fra hovedbanen.
Værelser er fine og rene selv om det ikke er et sprit nyt hotel.
Personalet er klar med div. Rabatkuponer til museer, havnerundfart mm.
Morgenmaden kunne nok peppes lidt op, men det betyder mindre og Covid -19 gør naturligvis at tingene ikke er helt som det kunne være.

Værelsestip: Godt for weekend ophold og med den beliggenhed er der et hav af restauranter og spise steder inden for kort gå afstand.
Dato for ophold: januar 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jml-danmark
Lars Jürgensen, Guest Services / Front Office hos Comfort Hotel Vesterbro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. januar 2022

Hej,

Dejlig læsning, det er super fedt at læse og gør os så glade :-)
Håber at se jer igen en anden gang :-)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. november 2021 fra mobile enheder

Glimrende hotel i centrum af byen.
Havde valgt dette hotel til vores årlige salgsmøde/julefrokost.
Kun ca. 500 fra Cirkusbygningen hvor vi skulle til dinnershow om aftenen.
Hotellet har det man kan forvente. Samt fint mødelokale til vores møde.
Fik en lækker frokost salat. Morgenmaden også fin. Der var dog rigtig mange mennesker.
Så stor trængsel og kø under morgenmaden.

Dato for ophold: november 2021
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, JohnnyH775
Lars Jürgensen, Guest Services / Front Office hos Comfort Hotel Vesterbro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. januar 2022

Det sætter vi stor pris på, og bruger den til hele tiden at forbedre os.

Ønsker dig en dejlig dag!

Mange hilsner,

Comfort Hotel Vesterbro

Anmeldt d. 17. oktober 2021

Nem check-in via app placeret i receptionsområdet. Værelset og badeværelset fremstod rent og forholdsvis nyistandsat. Lidt støj fra naboværelse.
Morgenmaden har jeg ikke prøvet, da jeg skulle have morgenmad på mit kursussted.
Placeringen er centralt i Kbh, men det trækker ned, at man skal parkere udenfor, for at blive registreret til at kunne køre ned i parkeringskælderen. (Som også har lukket om natten) Det er jo nærmest umuligt at få en parkeringsplads udenfor til dette. Valgte i stedet at parkere i Axel Tower, lidt dyrere men kan klart anbefales.
Derfor også kun 3 stjerner og ikke 4. Er klar over at parkeringen ikke er en del af Comfort Hotellet, men måske de skulle overveje at købe det.

Værelsestip: Moderate Room er ikke særlig store og der er ikke en barskab.
Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
1  Tak, Buurgaard63
Lars Jürgensen, Guest Services / Front Office hos Comfort Hotel Vesterbro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. oktober 2021

Hej,

Vi opfrodrer vores gæster til at parkere udenfor og komme ind og købe billet, således i ikke risikere at få en bøde nede i kælderen. Alternativt skal man køre ned i kælderen og betale for 1 time inden man kommer op til os og køber den rabaterede pris.

Mvh Comfort Hotel

Anmeldt d. 25. april 2021

Dette hotel var overalt forventning. Flotte rene værelser med god udsigt, gode badeværelser med lækkert badekar, dejlig stor lækker morgenmad buffet og fantastisk personale ! Dette hotel kan helt klart anbefales, ikke sidste gang vi kommer der :-)!

Dato for ophold: april 2021
Rejsetype: Rejste som par
3  Tak, Lauranordahl
Lars Jürgensen, Guest Services / Front Office hos Comfort Hotel Vesterbro, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. april 2021

Kære Laura,

Vi er simpelthen så glade for at læse din anbefaling.
Vi kan ikke få armene ned :-)
Tusind tak for dette, det var en fantastisk måde at starte dagen på.

Stor hilsen,

Comfort Vesterbro

Anmeldt d. 3. november 2020 fra mobile enheder

Det hele fungerede godt. Hurtig og venlig indtjekning. Fint standardværelse der var godt indrettet. Stikkontakter er ofte en mangelvare, men sådan er det ikke her 👍
Hyggeligt med bordtennis og fodboldspil i opholdsarealet.
Morgenmaden kunne være bedre. Brødet er meget kedeligt, og de blødkogte æg var kolde og utildækkede.

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste med venner
3  Tak, BKC2013

Tusind tak for din søde besked, det varmer meget.
Jeg skal videregive din besked angåend emorgenmaden tilrelevante person.

Håber at se dig en anden gang.

Comfort Vesterbro