Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer kigger på dette hotel
Booking.com
134 $
View deal
Gratis afbestilling indtil d. 16/04/21
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
134 $
View deal
Gratis afbestilling indtil d. 16/04/21
Trip.com
149 $
115 $
View deal
SPAR 34 $
Gratis afbestilling indtil d. 17/04/21
Hotels.com134 $
Priceline128 $
getaroom.com149 $
Vis 18 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (5.973)
Filtrer anmeldelser
5.973 resultater
Medlemsvurdering
2.124
2.447
902
335
165
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.124
2.447
902
335
165
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
49-54 af 5.973 anmeldelser
Anmeldt d. 20. august 2020

Vi var heldige at blive opgraderet til et værelse med udsigt over havnefronten. Det var superdejligt.
Meget venligt og hjælpsomt personale. Det eneste minus var, at der ikke var rabataftaler med det nærmeste p-hus.

Dato for ophold: august 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, britleif
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. august 2020

Vi har haft en enkelt overnatning hvor vi også havde aftenmad med i vores ophold, og det er det dejlig hotel, har en helt urtolig god placering som giver mange muligheder for at går rundt til en masse oplevelser i København.
Da vi ankom fik vi en meget proffecionel og venlig modtagelse, vi var så heldige at vi fik et værelse med udsigt til havnen, fantaktisk dejligt. Vi skulle om aftenen spise i Salt caffen og må sige at de laver dejlig mad, og deres personale er helt urolige venlige og service mindet, det var en rigtig god oplevelse. Vi har haft en dejlig oplevelse og vil helt sikkert når vi skal overnatte i København igen, gerne komme tilbage.

Værelsestip: Hvis man kan få et værelse ud mod havnen, så kan det anbefales
Dato for ophold: august 2020
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, mariannes153
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. august 2020

Smukt indrettet hotel. Værelserne er smagfulde, hyggelige, rummelige og tingene fungerer. En mindre fejl mht. udskiftning af håndklæder blev rettet hurtigt og uden nogen form for problemer. Selv aircondition er nærmest lydløs.

Dato for ophold: august 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 916dorte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. august 2020

Der var lang kø for både ind- og udtjekning, til værelse 206 gik man igennem en iganværende ombygning inde i hotellet. Borstset fra disse to små skønhedspeltter er det et dejligt hotel med en super beliggenhed.

Dato for ophold: august 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, TorbenGydeJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. august 2020

Rigtig dejligt hotel med en super beliggenhed. Perfekt til en byferie i dejlige København.
Rigtig god ide med tilbud “tre nætter til to nætters pris” For os der prioriterer at bo på hotel frem for airbnb er det rart at få gode oplevelser på den måde.

Dato for ophold: august 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, ingeolsen2100
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser