Åben i dag: 08.00 - 00.00
Anmeldelseshøjdepunkter
10/10

Fantastisk oplevelse. Staff er rigtig gode, imødekommende og hjælpsomme. Ville helt klart anbefale... læs mere

Anmeldt d. 9. juli 2022
amaliekornmod
Luxembourg
fra mobile enheder
Vi fik det vi manglede og ladet telefonen op

Jeg var flad for servicen. Efter at have fået fejlmeldt vores mad (mængde), var de meget... læs mere

Anmeldt d. 4. juni 2022
Aksel-B-P
fra mobile enheder
Læs alle 147 anmeldelser

Anbefalede oplevelser i og omkring København
Flere oplysninger
Flere oplysninger
Anmeldt d. 20. december 2018

Anlægget var ikke varmt. Dårlig belysning. Ellers var spillende ok og medarbedere virket arrangeret.

Tak, Relax53001169309
PhillipRavn, PR-chef hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2019

Hej!

Vi har tilføjet en understregning i bekræftelsesmailen, om at det er koldt i hallen disse måneder, og et ekstra lag tøj derfor anbefales. Ang. belysningen er dette ikke en anke, vi har hørt før, men det er bestemt noget, vi vil følge med i om er en generelt problem.

Tak for din feedback - vi ses forhåbentlig igen snart!

Mange hilsner

Customer Care, Phillip

Anmeldt d. 19. december 2018

Vi havde booket klatrestafeten til et polterabend, og den var en kæmpe succes! Banen var udfordrende nok til at man skal yde en god indsats for at komme igennem, men alle klarede at være med. Vi var meget godt tilfredse med vores instruktør, Anders, som hurtigt og godt forklarede tingene for os, og joinede os i stafetten da vi manglede en mand til det ene hold. Vi havde tid til at gå gennem banen to gange, og da vi stadig havde tid bagefter, fik vi en hurtig rundvisning af Paintball Arenas andre aktiviteter.

Tak, 802filipm

Hej Filip!

Tak for din fine anmeldelse. Anders har fået et klap på skulderen! Det er altid dejligt, når vi får ros for vores klatrestafet-bane, som de fleste kan være med på uden at tisse i bukserne af skræk, man stadig være godt udfordret.

Jeg håber vi kan byde jer velkommen igen en anden god gang, enten på klatrestafetten, til paintball eller noget helt tredje, som fx. vores nye laserlerdueskydning, der blev lanceret og har taget fart her i 2018.

Endnu engang tak for feedback'en!

De bedste hilsner

Phillip, Customer Care

Anmeldt d. 11. december 2018

Fuldt ud inspirerende.Hjernen kom på arbejde og man blev virkelig opslugt af at gennemføre opgaverne.

Tak, Relax65017488476

Godt at høre, at I havde en god oplevelse med vores teambuilding-pakke, og de små grå fik lidt træning!

Vi ser frem til næste besøg.

Godt nytår fra Paintball Arena!

Dbh Phillip, Customer Care

Anmeldt d. 11. december 2018

Jeg var med arbejde ude og lave teambuilding i Paintball Arena. Det var veltilrettelagt og med plads til lidt leg på rodeotyren til sidst. Vi lavede 3 gode og relevante lege, som stillede krav til vores kommunikation og "tænke ud af boksen". En rigtig god oplevelse.

Tak, SanneSjoberg

Kanon at høre, at I havde en god oplevelse, og tak for rosen! Leg skal der altid være plads til :-)

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen i det nye år!

Dbh Phillip, Customer Care

Anmeldt d. 29. november 2018

Rigtigt fint sted til børnefødselsdag (12 års drenge). Super underholdning og super hjælpsom service

Dato for oplevelse: november 2018
1  Tak, Nikolaj1712

Hej Nikolaj! Godt at høre drengene fik givet den gas, og servicen var tilfredsstillende!

Godt nytår herfra, og tak for de fine ord!

Phillip, Customer Care