Fantastisk oplevelse. Staff er rigtig gode, imødekommende og hjælpsomme. Ville helt klart anbefale... læs mere
Jeg var flad for servicen. Efter at have fået fejlmeldt vores mad (mængde), var de meget... læs mere
Jeg var med arbejde ude og lave teambuilding i Paintball Arena. Det var veltilrettelagt og med plads til lidt leg på rodeotyren til sidst. Vi lavede 3 gode og relevante lege, som stillede krav til vores kommunikation og "tænke ud af boksen". En rigtig god oplevelse.
Kanon at høre, at I havde en god oplevelse, og tak for rosen! Leg skal der altid være plads til :-)
Vi ser frem til at byde jer velkommen igen i det nye år!
Dbh Phillip, Customer Care
Rigtigt fint sted til børnefødselsdag (12 års drenge). Super underholdning og super hjælpsom service
Hej Nikolaj! Godt at høre drengene fik givet den gas, og servicen var tilfredsstillende!
Godt nytår herfra, og tak for de fine ord!
Phillip, Customer Care
Fin fødselsdagsfest for 11 årige, men masser af action og leg. God coach til at holde alle i gang med gode aktiviteter
Hej Eva!
Dejligt at høre, at de unge mennesker havde en god oplevelse med vores vært. Rosen er lagt videre, og vi ser frem til at se jer igen i 2019!
Godt nytår fra Paintball Arena
Dbh Phillip, Customer Care
Ja umiddelbart tænker man jo lige den der slidte træ bane/dims. Men det var så sjovt, super øvelser ikke for let eller for svært!
Tak for rosen på vores Klatrestafet - den er værdsat! Dejligt at bekræftes i, at vi er lykkedes med at ramme et godt niveau af sværhedsgrad. Vi håber at se jer igen i 2019!
Godt nytår!
Phillip, Customer Care
Vildt grineren klatre-stafet og rigtig god instruktør, der virkelig virkede som om han gad os. Kan klart anbefales.
Tak for de positive ord - rosen er givet videre til jeres oplevelsesvært for dagen :-) Vi håber at se jer igen i 2019!
Godt nytår
Phillip, Customer Care
Fantastisk omgang med laser, human fodbold og rodeo tyr.
Kan varmt anbefales.
Vi havde Daniel og Sebastian V som holdleder.
Laser + 2 events med Human Football og Rodeotyr er nemlig en rigtig god pakke :-) Jeg er glad for, at I også syntes det! Rosen er givet videre til Daniel og Sebastian V :-)
Godt nytår!