Åben i dag: 08.00 - 00.00
Anmeldelseshøjdepunkter
10/10

Fantastisk oplevelse. Staff er rigtig gode, imødekommende og hjælpsomme. Ville helt klart anbefale... læs mere

Anmeldt d. 9. juli 2022
amaliekornmod
Luxembourg
fra mobile enheder
Vi fik det vi manglede og ladet telefonen op

Jeg var flad for servicen. Efter at have fået fejlmeldt vores mad (mængde), var de meget... læs mere

Anmeldt d. 4. juni 2022
Aksel-B-P
fra mobile enheder
Læs alle 147 anmeldelser

Anbefalede oplevelser i og omkring København
Flere oplysninger
Flere oplysninger
Anmeldt d. 19. oktober 2018

Fedt sted med fantastike instruktører. Børnene var helt opslugte og taler stadig om oplevelsen. En rigtig legeplads.

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, anette485
PhillipRavn, PR-chef hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2019

Hej Anette!

Dejligt at høre, at børnene havde en god oplevelse, og tak for rosen, den gør os stolte.

Vi ser frem til at kunne byde jer velkommen igen i 2019.

De bedste hilsner og godt nytår

Phillip, Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. oktober 2018

Vi bookede en aktivitet til polterabend, og så meget frem til en sjov dag.
Desværre endte det med at blive det modsatte!!
Allerede da vi kommer, er personalet sure og har ikke øje for kunderne.

Vi havde booket og betalt for 1. times Sumostafet.
Efter 20 min. er vi færdige med vores aktivitet. Vi undrer os, og vil snakke med en ansvarlig, om hvordan vi kan være færdige allerede. Dette resulterer i, at vi står og diskuterer med en ansat, om hvorvidt vi har fået det købte produkt.
Derudover, kommer den ansatte med bemærkninger og stikpiller til os, som i forvejen har haft en dårlig oplevelse, hvilket overhovedet ikke hjælper på situationen.
Én ting er aktiviteten som ikke lever op til vores forventning, men at personalet er så langt fra serviceminded, som man overhovedet kan være, undrer os meget!!
Hun lover os, at chefen vil kontakte os pr. mail den kommende uge, så vi kan aftale godtgørelse for oplevelsen. Dette sker dog aldrig!

Dato for oplevelse: juni 2018
2  Tak, louisemazur
Anmeldt d. 12. oktober 2018

Holdte 10 års fødselsdag for 14 drenge 7 okt 2018 med lasergames og sumobrydning . Efter 3 min løber 2 drenge ind i hinanden hvor metallasergeværet giver en dyb flænge i den ene drengs pande og den anden dreng får beskadiget (heldigvis kun) huden under øjet , da han sigtede med geværet . Søde 2 unge medarbejdere var på arbejde , der gerne ville yde førstehjælp . Da en sygeplejerske var blandt selskabet tog vi den del . Det havde været en god ide med beskyttelsesbriller og en hjelm samt information om at drengene skulle gå rundt på banen . Der måtte 4 sting i panden til den stakkels dreng . Sumodragterne var alt for store til drengene, så de fik lov st spille fodbold i stedet . Det er sidste gang vi holder fødselsdag i paitball arena .

Dato for oplevelse: oktober 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
1  Tak, Heidi Kirkegaar... K
PhillipRavn, PR-chef hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. oktober 2018

Kære Heidi

Tak for din anmeldelse.

Jeg er først og fremmest meget ked af at høre, at I var ude for et uheld til Laser Games. Vi har røgmaskine på vores indendørs laserbane, og her skal man være varsom med at løbe direkte ind i røgen, da det er umuligt at se, om der er en anden spiller, der ligeledes løber ind i røgen fra modsatte side. En generel opfordring til spillere, om ikke at løbe og sigte på samme tid, da det besværliggør spillerens orientering samtidig med, at geværet er tæt på ansigtet, kunne have været med til at forhindre uheldet. Det er noget, vi på anledning af din anmeldelse fremover vil bestræbe os på at informere vores mange unge kunder om. Vi mener ikke, at der er belæg for at indføre hjelme eller beskyttelsesbriller til Laser Games, og ej heller, at deltagerne generelt bør gå rundt på banen, da uheld er noget vi oplever enddog meget sjældent til Laser Games, også selvom der er tale om unge mennesker. Du har dog helt ret i, at der kunne have været givet bedre information i form af opfordring til mådehold fra vores side, og vi vil på den baggrund gerne tilbyde en kompensation, som vil blive tilsendt på din mail.

Endnu en gang tak for din feedback - vi håber at se jer herinde igen.

Mange hilsner

Phillip, Customer Care

Anmeldt d. 1. oktober 2018

Vi havde en super hyggelig lørdag, hvor at vi havde bestilt én times laser games og én times sumo stafet. Vores vært Adam var super cool og tilbød, om ikke vi ville spille høvdingebold, da sumo stafet hurtigt var overstået, og høvdingebold banen var ledig. Fed service! Tak til Adam for en super sjov oplevelse og god service!

Dato for oplevelse: september 2018
Tak, Jane H
PhillipRavn, Gæsteansvarlig hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. oktober 2018

Hej Jane H.

Din skønne anmeldelse er hermed overlevet til Adam, som ny instruktør er det jo altid rart at blive anerkendt for sit arbejde :)

Håber vi ses herude en anden god gang!

Anmeldt d. 27. september 2018 fra mobile enheder

Jeg ville ha skånt paintball for en anmeldelse, men nu der 3 gang jeg bliver spurgt.
Vi var en flok venner som var afsted, vi havde valgt teambuilding da vi have en gravid med. Instruktøren kom 15 min for sent, selvom medarbejderne blev ved med at oplyse at vores tid startede shap kl 16. Vi kom igennem 3 øvelser, instruktøren virkede ikke særlig interesseret i at give os en god oplevelse. Det hele var meget slidt, ødelagt. I en af øvelserne manglede der nogle måtter, som skulle bruges til at udføre opgaven.
Det eneste plus var at vi fik lov til at prøve tyren. Instruktøren sagde farvel kl 17.36 Det for tyndt når man betaler 2.200 kr for 6 personer.

Dato for oplevelse: september 2018
Tak, Laura L