Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Anmeldelseshøjdepunkter
Teambuilding der virker

Fuldt ud inspirerende.Hjernen kom på arbejde og man blev virkelig opslugt af at gennemføre... læs mere

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden

Anmeldt i går
Relax65017488476
God oplevelse

Jeg var med arbejde ude og lave teambuilding i Paintball Arena. Det var veltilrettelagt og med... læs mere

Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden

Anmeldt for 2 dage siden
Freedom65248345793
Læs alle 124 anmeldelser
  
Anbefalede oplevelser i og omkring København
Madtur i København
224 anmeldelser
fra 132,50 $
Flere oplysninger
fra 77,80 $
Flere oplysninger
Copenhagen Card
697 anmeldelser
fra 62,20 $
Flere oplysninger
Kanaltur i København
282 anmeldelser
fra 13,30 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (124)
Filtrer anmeldelser
124 resultater
Medlemsvurdering
73
31
11
4
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
73
31
11
4
5
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
43-48 af 124 anmeldelser
Anmeldt d. 18. juli 2018

Det var rigtigt fedt at spille på deres baner og instruktøren var rigtig god! Vi synes dog det var ærgerligt at vi ikke blev fortalt at man kunne få lånesko, og vi måtte selv spørge efter handsker. Så en lidt mere opmærksom indtjekning havde gjort vores event perfekt! :)

Dato for oplevelse: juli 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, Jeppe V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, Gæsteansvarlig hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. september 2018

Hej Jeppe V.

Tak for anmeldelsen først og fremmest

Vi gør opmærksom på i vores booking formular ved bekræftelse, at der er mulighed for lånesko, men at vi ikke kan sikre, at alle størrelser er at finde i vores sortiment af lånesko. Vi kan dog ikke sikre, at beskeden om dette kommer ud til alle, da det er personen der booker hos os, der gerne skulle fortælle det videre til de resterne i selskabet. I forhold til handsker, så tager vi den på vores kappe og kvitterer endnu engang med et tak for anmeldelsen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juli 2018

Vi var lidt uheldige med vores besøg hos paintball arena, en fejl med dobbelt bookning, som der desværre kan ske - men der kom hurgtigt en undskyldning og kompensation.

Dato for oplevelse: juni 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, kwschulze
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. juli 2018

Super sjov polterabend! Sumostafet, rodeotyr og ‘pølse’-bryde-kamp! Instruktøren (Mark?) var sjov og nærværende! Kæmpe ros til hele stedet!

Dato for oplevelse: juli 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, millemeulengracht
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. juli 2018

Jeg har indenfor de sidste 2 måneder været der 2 gange, begge gange til polterabend.

De ting de tilbyder er sjove og det fungerer, udstyr osv er i orden.

Servicen er derimod en helt anden snak.
Her skinner de virkelig igennem, friskt personale som er til at tale med men samtidig tager deres opgave alvorligt, men på en fed måde!
Hvis nogle fra stedet skulle læse dette må de gerne give det videre så de kan få credit for den suveræne service de yder!

Alt i alt et super godt sted hvor man hurtigt kan bruge 2-4 timer og hygge sig!

Kan helt klart anbefales!

Dato for oplevelse: juli 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, Rune1989
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, Chef  hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. juli 2018

Hej Rune!

Tak for en dejlig anmeldelse, det varmer at læse.

Har du mulighed for at finde et fuldt navn på personen der bookede herude hos os? Så kan vi nemlig finde jeres instruktør og give ham den belønning han/hun fortjener! Godt arbejde skal selvfølgelig (som du også selv nævner) belønnes :)

Håber vi ser jer en anden gang!

Vh Phillip, CPA

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. juli 2018

Super dag, god oplevelse med kyndige instruktører.
alle var meget kompetente og virkede som om de var i super godt humør.

Dato for oplevelse: juli 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, kaspersvensson2908
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser