Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 08.00 - 00.00
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Fremragende børnefødselsdag med lasertag

Den hyggeligste børnefødselsdag min søn længe vil kunne huske. Børnene var helt opslugt af legen og... læs mere

Anmeldt d. 28. oktober 2019
HSvale83
,
Valby, Danmark
Polterabend

Havde arrangeret en polterabend for min bror, med kostume og det hele. Vi fik Christian som vores... læs mere

Anmeldt d. 5. maj 2019
Mick_NLB
fra mobile enheder
Læs alle 142 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring København
Da Vinci Escape Room
66 anmeldelser
fra 53,31 $
Flere oplysninger
fra 67,70 $
Flere oplysninger
Kanaltur i København
510 anmeldelser
fra 15,37 $
Flere oplysninger
København Card
828 anmeldelser
fra 65,07 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (142)
Filtrer anmeldelser
142 resultater
Medlemsvurdering
83
36
12
6
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
83
36
12
6
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
78-83 af 142 anmeldelser
Anmeldt d. 17. maj 2018

Vi spillede lasergame udendørs.... det var en super god oplevelse og instruktør. Banen var ikke så stor, men det gjorde ikke noget når vi ikke var flere end 7 på banen.
Ville gerne have givet 5 stjerner, men synes at vi selv skulle henvende os ved disken flere gange. Der kunne godt lige være en der kort fortalte hvor omklædning/toiletter var og at vi bare kunne sætte os et sted så kom instruktøren, var meget i tvivl hvordan og hvorledes, når det er første gang man er der.

Dato for oplevelse: maj 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, heigiv
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, PR-chef hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2019

Hejsa!


Tusind tak for feedback'en og stjernerne.

Vi har sidenhen investeret i radioer til vores medarbejdere, netop for at gøre kommunikationen mere smooth ift. overgangene mellem holdene. Det skulle gerne sætte en stopper for situationer som den, I oplevede :-)

Vi glæder os til at se jer igen!


Mange hilsner

Phillip, Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. maj 2018

Dagen var rigtig sjov og hyggelig.. God instruktør vi havde som var imødekommende og sød. Vi havde en god dag

Dato for oplevelse: marts 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, Camilla B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 8. maj 2018

Vi havde et firmaarrangement hos Paintball Arena. Der var god service og det levede helt sikkert op til forventningerne. Efter aktiviteterne havde vi reserveret plads til spisning, hvor vi havde terrassen i et par timer.

Alt i alt en god oplevelse.

Dato for oplevelse: maj 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, 674vo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, PR-chef hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2019

Tak for anmeldelsen af jeres firmaarrangement!


Dejligt at høre at aktiviteterne var gode, og vores Grill-selv smagte!

Godt nytår fra alle os hos Paintball Arena, og på glædeligt gensyn.

De bedste hilsner

Phillip, Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. april 2018

18 blå mandag drenge var topunderholdt i 2 timer. Lasergames og human football havde de valgt.
Der er masser af valgmuligheder.
Alt foregår med instruktør.

Dato for oplevelse: april 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, lonekrogm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, PR-chef hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2019

Hej Lone!

Dejligt at høre drengene havde en fed blå mandag-tur på Laser Games og Human Football!

Jeg håber, at de har mod på en tur mere i det nye år :-)

Tusind tak for de fine ord, dem sætter vi stor pris på!

De bedste hilsner

Phillip, Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 25. april 2018

Vi har holdt fødselsdage og nu blå mandag og der var masser af aktiviteter som de unge
brugte timer på at more sig med. Alle er sammen og morede sig kongeligt!!

Dato for oplevelse: april 2018
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, gobrandingaps
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, PR-chef hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. januar 2019

Tusind tak for anmeldelsen!

Dejligt at høre, at de unge mennesker havde en god oplevelse hos os på dere Blå Mandag! Vi håber at se jer igen i det nye år :-)

De bedste hilsner

Phillip, Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser