Fantastisk oplevelse. Staff er rigtig gode, imødekommende og hjælpsomme. Ville helt klart anbefale... læs mere
Jeg var flad for servicen. Efter at have fået fejlmeldt vores mad (mængde), var de meget... læs mere
Vi var en afdeling afsted til et hyggeligt afdelingsarrangement, og begejstringen var stor! Alle deltagere syntes det var en super sjov oplevelse, og roste instruktøren! Det kan varmt anbefales!
Hej Regitze :-) Det er sindssygt dejligt at høre - og tusind tak for anbefalingen :-)
Jeg har sendt jeres fine ord videre til jeres instruktør også - det blev han glad for.
Vi glæder os til at se jer igen!
Paintball Arena
Vi havde lørdag d. 19/8 reserveret to timer (kl. 14-16) til en polterabend.
Vi ankommer et kvarter før vores tid, hvor vi melder vores ankomst og får at vide, at vi skal underskrive en formular. Herefter bliver vi bedt om at tage plads indtil vores instruktør kommer. Da klokken bliver 14.05 og er der desværre ikke sket noget. Vi retter derfor kontakt til noget personale som siger, at vi kan få de dragter vi skal bruge.
Klokken runder 14.15, uden vi er blevet introduceret for en instruktør eller det videre forløb. Derfor retter vi igen kontakt. Der går fem minutter, hvorefter vi bliver vist ud til banen og får introduktionen og reglerne. Det vil sige at efter 25 min. har ingen endnu løsnet et skud. Der var ikke en finger at sætte på instruktøren, men at man ikke kan gøre noget ved banen, som er utrolig glat pga. at der ligger store pytter af maling rundt omkring på banen, så det er svært at stå fast og særligt at løbe, gør det svært at nyde spillet til fulde.
Kl. 15.45 står vi igen ude i receptionen og skal betale for vores to timer. Problemet er bare, at der er ikke gået to timer. Klokken er kun 15.45, og vi kom først i gang omkring 14.25. Så maksimalt spilletid har været 85 minutter... Har man gjort opmærksom på, at de 2 timer inkluderer omklædning før og efter spillet, så er det desværre gået over hovedet ved bookningen.
Sidst men ikke mindst, så bliver vi gjort opmærksomme på, at vi bare smider låneskoene ovre i hjørnet. Desværre(!) var vi bare ikke blevet tilbudt at låne sko. Prikken over i'et på en skuffende oplevelse til den slags penge...
Kære Andreas
Tak for din anmeldelse.
Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at I kom sent igang - I skulle senest have fået dragter kl. 14. Dertil fremgår det at der altid er tilhørende instruktion, som selvfølgelig også tager lidt af tiden.
Ang. sluttidspunkt fremgår det tydeligt i både tilsendte vilkår og vores hjemmeside, at aktiv spilletid altid slutter 15 minutter før endt arrangement.
Ang. banerne arbejder vi løbene på at vedligeholde dem - dog er banerne til tider mere glatte pga. høj efterspørgsel.
Vi anbefaler altid at man bruger egne sko til at løbe rundt, dog er der mulighed for at låne sko, hvis man skulle have glemt nogle selv. Vi har ikke nok sko til at alle kan låne og derfor er det primært til nødstilfælde. Vi beklager hvis vores instruktør er kommet til at udtrykke det anderledes.
Du skal endnu en gang have mange tak for din anmeldelse!
Sebastian fra Paintball Arena
Vi var 8 piger som var på besøg hos Paintball Arena som en del af vores venindes polterabend, og vi kan kun sige at besøget overgik alle vores forventninger. Selvom vi "kun" havde booket 3 aktiviter, fik vi lov til at bruge 2 andre aktiviteter, da
der på denne dag ikke var så mange i hallen. Derfor kan man sige at vores 3 timer blev udnyttet til fulde, uden at det blev stresset. Meget venligt og imødekommende personale som forstod at læse vores selskab og foreslå aktiviteter. Efter endt arrangement var der gode badefaciliteter. Booking af arrangementet var også meget nemt, og man får hurtig svar på mail. Vi var meget tilfredse med arrangementet og kan klart anbefale det til andre! Det er ihvertfald ikke sidste gang vi bruger paintball arena. Tak for at hjælpe med at gøre det til en fantastisk dag for vores veninde :)
Hej Rikke!
Tusind tak for dine fine ord - de gav både mig selv og jeres instruktør, Sabine, et ordentligt smil på læben :-)
Jeg er rigtig glad for, at vi kunne være med til at give jeres veninde en mindeværdig oplevelse, og ser frem til at kunne invitere jer ud til Paintball Arena igen snart!
Alt det bedste, og endnu en gang tak
Paintball Arena
Vi var en grupppe på 13 til polterabend og havde en rigtig god og sjov oplevelse allesammen. Vi kom selv 25 minutter for sent, så personalet var ekstra opmærksomme på at få os hurtigt i tøjet og instrueret så vi kunne komme igang med at spille i så lang tid som muligt. Derudover fungerede sammensætningen af instruktørens (Jacobs) planer for os og vores egne ønsker rigtig godt. Så vi følte os generelt godt behandlet og havde en super sjov oplevelse.
Hey Olivier!
Hvor er det fedt at se, at vores personale har været skarpe og hjulpet jer hurtigt og sikkert i gang og samtidigt sørget for den gode service. Jeg har sendt rosen videre til Jacob :-)
Jeg håber at vi kan byde jer velkommen ude hos til en gang fart over feltet igen inden alt for længe, og håber I får en pragtfuld december :-)
Paintball Arena
Vi var et polterabend hold på 12 kvinder og vi havde booket tre aktiviteter hos paintballarena.
Det var en fantastisk oplevelse, de var søde og imødekomne og grundet dårlig ryg, en øm fod, en baby m.v. fik vi lov at vælge nogle andre aktiviteter end booket, og undervejs fik vi lov at prøve flere aktiviteter end vi havde betalt for.
Personalet var så venlige og afslappede og gav vores arrangement en super stemning.
Jeg kan især anbefale Human Football, det var simpelthen sååå sjovt!
Hej Hanne!
Jeg er super glad for at høre om jeres oplevelse, og dejligt at høre vi kunne tilpasse oplevelsen til jeres behov :-) Jeg håber at både ryggen, foden og babyen har det godt!
Vi glæder os til at se jer igen :-)
Philip
Customer Care
Vi var afsted til eventcenter i forbindelse med en Blå/lilla mandag for en 8. klasse fra Asgård skole Køge. Det var en super god oplevelse for alle eleverne.
Som voksen og arrangør af dette, er jeg yderst tilfreds.
Kære Allan
Dejligt at høre du og ungerne var tilfredse! Vi ser frem til at gentage succesen i fremtiden :-)
Endnu en gang tak for dine fine ord!
Customer Care