Fantastisk oplevelse. Staff er rigtig gode, imødekommende og hjælpsomme. Ville helt klart anbefale... læs mere
Jeg var flad for servicen. Efter at have fået fejlmeldt vores mad (mængde), var de meget... læs mere
Dejligt "blå mandag" arrangement der blev lavet. Virkelig sjovt at spille lasertack og ekstra aktivitet. Paintball arena kan helt klart anbefales!
Hej Frederikke! Tak for anbefalingen. Vi håber at se dig herude igen!
Alt godt
Customer Care
Fed oplevelse. Super sjovt. Søde mennesker. God instruktør.
Vi var 8 afsted og det var så sjovt. Alle havde en rigtig god oplevelse.
Kommer bestemt igen.
Hej Sabrina
Fedt at høre du havde en god oplevelse! Jeg giver rosen videre til jeres instruktør.
Vi glæder os til at se jer igen!
Customer Care
Super fed dag! Vi havde det alle sammen så sjovt og personalet var rigtig søde. Gode "lege" til paintballspillet. Dog vil vi anbefale at man kommer mere end 15 min før - det tager lidt tid at få udstyr på og at blive sat ind i spillet
Hej Sidsel! Yes, det kan godt være en idé at komme endnu tidligere, især hvis man er et stort hold. Dog har vi nu gjort sådan, at man kan udfylde det meste af vores ansvarsseddel hjemmefra og medbringe den - det sparer en del forberedelsestid.
Jeg vil give de fine ord videre til personalet :-)
Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget for os, at du ville give dig tid til det!
Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden god gang.
Customer Care
Vi prøvede forskellige ting selvom vi kun havde booket en aktivitet, super fedt! Let, flexibelt! Værten vi havde med var rigtig flink
Hej Sara!
Fedt at høre. Jeg giver rosen videre til jeres instruktør!
Alt det bedste
Customer Care
Laser action var virkelig sjovt, (selv for folk der ik nødvendigvis er til så meget sport og motion) alle 10 kvinder på vores 2 hold levede sig helt ind i det, skraldgrinede og vi var helt færdige for energi efter 1 times laser krig. Kan kun anbefales og jeg skal prøve det igen ihvertfald.
Hej Kamilla!
Fedt at høre du skal ud og skyde igen, og fedt at få bekræftet at laser kan være fedt for de fleste :-)
Tusind tak for din anmeldelse, det værdsætter vi højt!
Vi glæder os til at byde dig velkommen herude igen.
Alt godt
Customer Care
Fedt sted og imødekommende personale. På dagen spillede vi høvdingebold og paintball, og der var ikke noget at sætte en finger på!
Tak for anmeldelsen, og fedt at høre alt var efter jeres hoveder! Vi håber at kunne byde jer velkommen igen.