Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Laser action”
Anmeldelse af Paintball Arena

Paintball Arena
Udmærkelsescertifikatet
Flere oplysninger om seværdighed
Oplysninger om seværdighed
Anbefalet besøgsvarighed: 2-3 timer
Ejers beskrivelse: 6000 m2 adrenalin. Prøv paintball, lasergames, klatring og mange andre sjove aktiviteter
Nyttige oplysninger: Skabe/opbevaring, Aktiviteter for mindre børn, Aktiviteter for større børn, Badeværelsesfaciliteter, Kørestolsadgang
Anmeldt 29. maj 2017

Laser action var virkelig sjovt, (selv for folk der ik nødvendigvis er til så meget sport og motion) alle 10 kvinder på vores 2 hold levede sig helt ind i det, skraldgrinede og vi var helt færdige for energi efter 1 times laser krig. Kan kun anbefales og jeg skal prøve det igen ihvertfald.

Dato for oplevelse: maj 2017
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, kamillaj705
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, Gæsteansvarlig hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. februar 2018

Hej Kamilla!

Fedt at høre du skal ud og skyde igen, og fedt at få bekræftet at laser kan være fedt for de fleste :-)

Tusind tak for din anmeldelse, det værdsætter vi højt!

Vi glæder os til at byde dig velkommen herude igen.

Alt godt

Phillip
Customer Care


Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (124)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

93-97 af 124 anmeldelser

Anmeldt 24. maj 2017

Fedt sted og imødekommende personale. På dagen spillede vi høvdingebold og paintball, og der var ikke noget at sætte en finger på!

Dato for oplevelse: maj 2017
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, Nesfele
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, Gæsteansvarlig hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. februar 2018

Tak for anmeldelsen, og fedt at høre alt var efter jeres hoveder! Vi håber at kunne byde jer velkommen igen.

De bedste hilsner

Phillip
Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. maj 2017

Vi mødte op alt for tidligt, og blev modtaget af en super serviceminded ung kvinde. Til trods for at vi var tidligt på den, og at hun ikke skulle være vores intruktør, sørgede hun for at vi kom i gang. Super god oplevelse!

Dato for oplevelse: maj 2017
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, annehval
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, Gæsteansvarlig hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. februar 2018

Hej Anne!

Godt at høre I blev taget godt imod, og at I havde en god oplevelse :-) Jeg giver rosen videre.

Jeg håber vi ses igen!

De bedste hilsner

Phillip
Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. maj 2017

det var meget tilfredsstillende.

vi hyggede os, der blevet taget godt imod os og vi fik en god oplevelse ud af det.

Dato for oplevelse: maj 2017
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, muddi327
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, Gæsteansvarlig hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. februar 2018

Hej Muddi

Dejligt at høre I havde en god oplevelse, og var tilfredse :-)

Alt godt herfra

Phillip
Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser
Anmeldt 22. maj 2017

Til at starte var vi meget skuffet over virksomhedens mangel på at tage telefonen når vi ringede eller når vi skrev pr. mail. Det var virkelig besværligt at få fat på dem. Og betalingslink kom aldrig som gjorde at vi blev ret stressede over om vores booking ikke vil gå igennem.

På selveste dagen fik en medarbejder ringet til mig og fikset det med betalingen.

Men det store positive som dette sted kan få ros for er Daniel og Sebastians rigtig gode service og evne til at holde en gruppe unge mænd ud. De gjorde et rigtig godt stykke arbejde som de får 5 stjerner for. Det var virkelig serviceminded de 2 drenge.

+ Gulvet i paintball arenaen var virkelig klistrende da vi spillede, det kunne godt trænge til en rensning.

Jeg vil komme igen hvis en af de 2 drenge tager imod os og hvis gulvet gøres lidt rent.

Dato for oplevelse: maj 2017
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med seværdigheden
Tak, AliAnmeldelser
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
PhillipRavn, Gæsteansvarlig hos Paintball Arena, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 9. februar 2018

Kære Ali

Tusind tak for din anmeldelse og din gode feedback.

Ang. opkald forsøger vi altid at være tilgængelige i vores telefontider, hvor vi har 3 aktive telefoner, der kan tage imod opkald samtidigt. Uden for vores telefontider (efter kl. 17) er vores instruktører på telefonen, men der vil være tidspunkter, hvor de ikke har mulighed for at tage imod opkald. Jeg beklager, hvis I har haft problemer med at få fat på os.

Ift. betalingslinket har vi siden jeres besøg implementeret et system der gør, at vi har langt bedre muligheder for at sikre, at vores kunder modtager alle de mails de skal, så anken er helt sikkert noget vi har taget til os.

Jeg er glad for at høre, at vores instruktører gav jer en god oplevelse. Den ros vil jeg sende videre.

Vi gør hvad vi kan for at holde vores baner rene. Vi havde en periode omkring jeres besøg med en del sygdom der gjorde, at vi kom bagud med rengøringen af vores baner. Det må selvfølgelig ikke ske, og vi har siden sikret os, at sygdom ikke går ud over vores baners stand.

Endnu engang tak for anmeldelsen - det betyder meget for vores muligheder for at forbedre os.

Vi håber at kunne byde jer velkommen igen i fremtiden.

De bedste hilsner

Phillip
Customer Care

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Paintball Arena, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i Paintball Arena? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering