Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.130)
Filtrer anmeldelser
1.130 resultater
Medlemsvurdering
130
492
345
95
68
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
130
492
345
95
68
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 1.130 anmeldelser
Anmeldt d. 1. oktober 2018

Hotel Nebo er et ganske fint hotel, som ligger perfekt placeret i forholdt til Københavns hovedbanegård og Tivoli samt strøget. Værelserne er ganske okay, det er ikke nyt og flot, men rent og funktionelt er ganske i orden med mig, dette afspejler sig jo også i prisen på overnatningerne. Hotellet har nogle fantastisk medarbejdere, som altid er klar på at yde den bedste service til gæsterne. Så hotellet er helt sikkert et besøg værd.

Værelsestip: Jeg foretrækker altid bad på værelset, men ellers er det nemt med badet ude på gangen.
Dato for ophold: august 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Per B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. april 2018 fra mobile enheder

Det er fint værelse med god komfort samt deres tv pakke og synes godt det kunne ligge prismæssigt på niveau med Saga hotellet da de minder meget om hinanden.

Men jeg synes det kniber med kundebetjeningen da der er en form for diskrimination overfor nogle gæster.

Jeg vil anbefale Saga hotellet da der er en god atmosfære og de samt har konkurrencedygtige priser. Det er altid et venligt og sødt personale.

Dato for ophold: april 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Susan Ellen O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. juli 2017

Ideel beliggenhed. Gode enkeltværelser med rent bad og velfungerende, rent toilet på gangen,godt for motion! Håndvaskens afløb må renses.
Fint morgenbord og udmærket reception med god betjening og gode siddemuligheder. Godt til prisen

Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 82Flemming
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 31. maj 2017 fra mobile enheder

Hotellet vinder helt klart på beliggenhed og pris. Hotellet er lidt slidt og enkeltværelse noget trangt. Bad og toilet på gangen. Ok service og hurtig chek In.
Frisk brød til morgenmaden var lækkert og godt med pålægs varianter.

Dato for ophold: maj 2017
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, OleMogensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. november 2016

Hotel Nebo ligger kun fem minutters gang fra Hovedbanegårdenog har enkle, men rene værelser m.m. Dog fælles toiletter og pæne baderum. Mulighed for morgenmad.

Prisen for et enkeltværelse er kun ca 425 kr. !!
Hotellet er præget af hygge og varme og har et hjælpsomt og imødekommende personale.

Dato for ophold: september 2016
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Connie A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser