Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.334)
Filtrer anmeldelser
3.334 resultater
Medlemsvurdering
737
1.269
841
334
153
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
737
1.269
841
334
153
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 3.334 anmeldelser
Anmeldt for 3 uger siden

Vi var inde for at opleve København og hygge os, vi valgte Scandic Copenhagen da det havde en god beliggenhed i forhold til det vi ville se.
Vi havde et rigtigt godt ophold og nød tiden, med besøg på museer, haver og Tivoli.

Dato for ophold: september 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Tak, 267poul
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. august 2020

Dato for ophold: august 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 8. august 2020

Dato for ophold: august 2020
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ScandicHotels.com
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 4. august 2020

Dato for ophold: juli 2020
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Scandic Hotels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt d. 2. august 2020 fra mobile enheder

Der er gode parkeringsforhold under hotellet. Indtjekning var god og venlig. Værelset blev opgraderet af hotellet og var på høj etage. Udsigten er fremragende desto længere man kommer op. Og på værelset var en god bænk at sidde på helt henne ved vinduet. Et favorit spot.
Ellers meget ordinært værelse, med kun lille bøjlestang og et par hylder. Der mangler plads til tøj og også toiletsager på badeværelset, da der her kun er smalle sider langs håndvasken til at stille noget på. I badeværelset er der kun to knager.
Morgenmaden var fint klaret med glas med portionsanretninger og personale der udleverer omelet, pandekager etc. Det var en god måde at beskytte mod smitte på.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 149kristianh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser