Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Elise S

Rigtig lækkert hotel med super beliggenhed

Anmeldelse af Andersen Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 15. jun. 2022fra mobile enheder
Havde en enkelt overnatning, og kommer helt sikkert tilbage, næste gang vi skal bruge overnatning i København! Lækkert stille værelse (Meget fint lydisoleret!) og rigtig lækker morgenmad. Det ligger så fint centralt i byen og med nem adgang til transport, hvis man vil ud til andre bydele.
Megt
Dato for ophold: juni 2022
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Andersen Hotel Guest Relations, Andet hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 21. jun. 2022
Hej Elisa
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse.

Vi er så glade for at høre jeres ophold hos os var lige som det skulle være med lækker morgenmad og vores centrale lokation. Det betyder så meget for hele teamet at vide vi har gjort så fint et indtryk på jer, at I gerne vil besøge os igen en anden gang.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen.

Guest Relations Team
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
2.605
1.273
1-6 af 4.234 anmeldelser
Anmeldt d. 28. marts 2022 fra mobile enheder

Super fint og hyggeligt hotel, centralt beliggende i København. Tæt på strøget, seværdigheder og banegården.

Rene, pæne og rummelige værelser og gode senge. Værelset var godt lydisoleret. Personalet er meget venlige og hjælpsomme.

God og varieret morgenmad, god kaffe og wine hour med mulighed for et glas gratis vin mellem kl. 17 og 18.

Tak for et super ophold. Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: marts 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 370monica_
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2022

Kære Monica
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse.

Vi er så glade for at høre I havde en skønt ophold her hos os og at vores værelser faldt præcis i jeres smag. Det er skønt at læse I benyttede jer af Wine Hour hvor man imellem 17:00 og 18:00 kan komme ned i vores hyggelige lobby og få et gratis glas vin, sammen med hotellets andre gæster.

Vi er så glade for at høre I kommer igen og I skal være så hjertelige velkomne til at kontakte os direkte her på hotellet når det bliver aktuelt.

Anmeldt d. 8. marts 2022

Vi havde to overnatninger hos Andersen - og alt fungerede perfekt. Ind- og udchekning uden problemer - og god fleksibilitet ift. at finde det optimale værelse for os.
Vi benyttede os af den fine mulighed for at få et gratis glas vin mellem 17 og 18, og vi valgte at "veksle" den daglige rengøring til leje af cykel - også fint!
Morgenmadsbuffeten var righoldig og af god kvalitet!
Beliggenheden 5 min. gang fra Hovedbanegården var optimal for os.

Dato for ophold: marts 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, olewintoniak
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. marts 2022

Kære Ole

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af jeres ophold her hos os.

Det virker til I har fået det bedste ud at jeres ophold her. Vi er glade for at I deltog i både Wine Hour, hvor vi hver dag imellem 17:00 -18:00 serverer et gratis glas vin til vores gæster og Concept Green hvor man kan sige nej til rengøring på værelset og i stedet modtage en gave, som blandt andet kan være leje af cykler.

Vi håber I vender tilbage og besøger os igen en anden gang.

Anmeldt d. 14. januar 2022

Meget dejligt ophold. Hurtig check in og check ud. Opgradering af værelse uden merpris. Stort flot værelse. Virkelig godt lydisoleret. Meget venligt og smilende og imødekommende personale. Renligt og pænt.

Dato for ophold: januar 2022
Tak, 462lise
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. januar 2022

Kære Lise

Mange tak for de fine ord omkring dit ophold her hos os, det sætter vi stor pris på.

Det er med stor glæde at læse at du alt i alt var tilfreds med dit ophold. Du skal altid føle dig velkommen til at kontakte os direkte, hvis du vender tilbage til København, så glæder vi os til at yde samme fantastiske service.

Vi håber vi får chancen for at byde dig velkommen tilbage i den næreste fremtid.

Anmeldt d. 30. december 2021

Super fint og hyggeligt hotel i centrum af København. Skøn atmosfære og imødekommende personale.
Wine hour kl 17-18 ikke at forglemme - meget hyggeligt 😊
Super lækker morgenmad i hyggelige omgivelser.

Dato for ophold: december 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Fearless106253
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2022

Kære Fearless106253
Vi takker for jeres fine anmeldelse omkring jeres ophold.

Hvor er det dejligt at læse at I havde et dejligt ophold og at I hyggede jer til vores Wine Hour, det er bestemt den stemning vi går efter.

Vi håber I kom godt ind i det nye år og håber vi for chancen for at byde jer velkommen i den nærmeste fremtid igen.

Anmeldt d. 3. december 2021

Hyggeligt hotel med venligt personale og fin betjening. Værelset var pænt og indbydende og bestod af alt vi havde brug for. Morgenmad fin fin. Vi følte os “hjemme” fra start til slut. Der var en hyggelig stemning på stedet.

Dato for ophold: november 2021
  • Rejsetype: Rejste med venner
Tak, winnievollertsen
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. december 2021

Kære winnievollertsen

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse om dit ophold på Andersen Boutique Hotel.

Vi er glade for at høre du havde et dejligt ophold hos os og at stemningen på hotellet fik dig til at føle dig "hjemme" fra start til slut.

Vi håber vi får chancen for at byde dig velkommen igen i fremtiden.