Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
9 personer kigger på dette hotel
Booking.com
213 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 25.08.22
Book nu, betal under opholdet
Priceline
184 US$
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 28.08.22
travelup.com
214 US$
Se tilbud
Trip.com257 US$
FindHotel194 US$
ZenHotels.com320 US$
Vis 14 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.939)
Filtrer anmeldelser
3.940 resultater
Medlemsvurdering
2.373
1.223
263
57
24
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.373
1.223
263
57
24
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.940 anmeldelser
Anmeldt d. 28. marts 2022 fra mobile enheder

Super fint og hyggeligt hotel, centralt beliggende i København. Tæt på strøget, seværdigheder og banegården.

Rene, pæne og rummelige værelser og gode senge. Værelset var godt lydisoleret. Personalet er meget venlige og hjælpsomme.

God og varieret morgenmad, god kaffe og wine hour med mulighed for et glas gratis vin mellem kl. 17 og 18.

Tak for et super ophold. Vi kommer gerne igen.

Dato for ophold: marts 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 370monica_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Boutique Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. marts 2022

Kære Monica
Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne flotte anmeldelse.

Vi er så glade for at høre I havde en skønt ophold her hos os og at vores værelser faldt præcis i jeres smag. Det er skønt at læse I benyttede jer af Wine Hour hvor man imellem 17:00 og 18:00 kan komme ned i vores hyggelige lobby og få et gratis glas vin, sammen med hotellets andre gæster.

Vi er så glade for at høre I kommer igen og I skal være så hjertelige velkomne til at kontakte os direkte her på hotellet når det bliver aktuelt.

Med venlig hilsen
Maiken Jensen
Guest Relations Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. marts 2022

Vi havde to overnatninger hos Andersen - og alt fungerede perfekt. Ind- og udchekning uden problemer - og god fleksibilitet ift. at finde det optimale værelse for os.
Vi benyttede os af den fine mulighed for at få et gratis glas vin mellem 17 og 18, og vi valgte at "veksle" den daglige rengøring til leje af cykel - også fint!
Morgenmadsbuffeten var righoldig og af god kvalitet!
Beliggenheden 5 min. gang fra Hovedbanegården var optimal for os.

Dato for ophold: marts 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, olewintoniak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Boutique Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. marts 2022

Kære Ole

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af jeres ophold her hos os.

Det virker til I har fået det bedste ud at jeres ophold her. Vi er glade for at I deltog i både Wine Hour, hvor vi hver dag imellem 17:00 -18:00 serverer et gratis glas vin til vores gæster og Concept Green hvor man kan sige nej til rengøring på værelset og i stedet modtage en gave, som blandt andet kan være leje af cykler.

Vi håber I vender tilbage og besøger os igen en anden gang.

Med venlig hilsen
Maiken Jensen
Guest Relations Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. januar 2022

Meget dejligt ophold. Hurtig check in og check ud. Opgradering af værelse uden merpris. Stort flot værelse. Virkelig godt lydisoleret. Meget venligt og smilende og imødekommende personale. Renligt og pænt.

Dato for ophold: januar 2022
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 462lise
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Boutique Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. januar 2022

Kære Lise

Mange tak for de fine ord omkring dit ophold her hos os, det sætter vi stor pris på.

Det er med stor glæde at læse at du alt i alt var tilfreds med dit ophold. Du skal altid føle dig velkommen til at kontakte os direkte, hvis du vender tilbage til København, så glæder vi os til at yde samme fantastiske service.

Vi håber vi får chancen for at byde dig velkommen tilbage i den næreste fremtid.

Med venlig hilsen
Maiken Jensen
Guest Relations Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. december 2021

Super fint og hyggeligt hotel i centrum af København. Skøn atmosfære og imødekommende personale.
Wine hour kl 17-18 ikke at forglemme - meget hyggeligt
Super lækker morgenmad i hyggelige omgivelser.

Dato for ophold: december 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Fearless106253
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Boutique Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. januar 2022

Kære Fearless106253
Vi takker for jeres fine anmeldelse omkring jeres ophold.

Hvor er det dejligt at læse at I havde et dejligt ophold og at I hyggede jer til vores Wine Hour, det er bestemt den stemning vi går efter.

Vi håber I kom godt ind i det nye år og håber vi for chancen for at byde jer velkommen i den nærmeste fremtid igen.

Med venlig hilsen
Maiken Jensen
Guest Relations Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. december 2021

Hyggeligt hotel med venligt personale og fin betjening. Værelset var pænt og indbydende og bestod af alt vi havde brug for. Morgenmad fin fin. Vi følte os “hjemme” fra start til slut. Der var en hyggelig stemning på stedet.

Dato for ophold: november 2021
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, winnievollertsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Boutique Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. december 2021

Kære winnievollertsen

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse om dit ophold på Andersen Boutique Hotel.

Vi er glade for at høre du havde et dejligt ophold hos os og at stemningen på hotellet fik dig til at føle dig "hjemme" fra start til slut.

Vi håber vi får chancen for at byde dig velkommen igen i fremtiden.

Med venlig hilsen
Maiken Jensen
Guest Relations Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser