Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
146rasmusm
Nibe

Københavns bedste hotel

Anmeldelse af Andersen Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 25. nov. 2021
Jeg er kommet der igennem 6.5år hver 14 dag og de er altid imødekommende og jeg føler mig hjemme... Personalet er smilede og hjælpsomme, der er altid mulighed for at tænke lidt ud af boksen, Følelsen af at det er en familiehotel skinner igennem og det er virkeligt væresat.
Dato for ophold: november 2021
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Problemer med denne anmeldelse?
Svarede 19. jan. 2022
Hej Rasmus

Tak for din fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for hele teamet.

Vi er glade for vi gang på gang får lov til at byde dig velkommen og at du føler dig hjemme hos os.

Vi glæder os til at se dig igen meget snart.

Guest Relations Team
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Hoteller i nærheden
2.591
1.271
7-12 af 4.217 anmeldelser
Anmeldt d. 21. november 2021

Venlig, imødekommende modtagelse - og alt var bare behageligt og effektivt. Super hotel. Hyggeligt med Wine hour - og jeg var begejstret for Nespresso vidunderet! ( så dog ud som mange havde svært ved af finde ud sf st betjene den? Eneste forslag herfra: sætte en lille, kort betjeningsvejledning op?) Bedste hoteloplevelse længe, jeres personale er i særklasse venlige og hjælpsomme. Tak for en god oplevelse!

Tak, birgittehanner
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. december 2021

Kære birgittehanner

Sikke en fantastisk anmeldelse, vi sætter stor pris på du har taget dig tid til at skrive dette om dit ophold.

Vi er glade for at høre du havde et behageligt ophold og at du følte personalet var effektive og behjælpsomme.

Tak for dit forslag med hensyn til Nespresso vidunderet, det er bestemt ikke nogen dårlig idé. Vi vil så gerne hjælpe, så man skal altid føle sig velkommen til at spørger personalet.

Vi er så glade for at det var en god oplevelse her hos os og vi håber vi får lov til at byde på endnu en god oplevelse i fremtiden.

Anmeldt d. 20. november 2021

Fin beliggenhed nær banegård og København centrum. Super venligt personale og pænt rent hotel og værelse. Lidt meget larm i gaden om natten, men intet problem hvis man kan sove med lukkede vinduer. 😀

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, lisdanvad

Kære lisdanvad

Mange tak for din fine anmeldelse.

Dejligt at høre at du følte venligheden fra vores personale og at hotellet var pænt og rent, det sætter vi meget pris på.
Vi har en dejlig central beliggenhed som vi helt klart ser mere som et plus end et minus. Vi har værelser der har vinduer ind mod en baggård, som man kan ønske hvis man sætter pris på at sove med vinduet åbent om natten uden for meget støj.

Vi håber at vi for chancen for at byde dig velkommen en anden gang.

Anmeldt d. 21. oktober 2021

Et hyggeligt hotel i gåafstand til alt i København. Værelserne var pæne og rene, og godt lydisoleret, så man fik en rolig nat.
Alle ansatte var smilende og hjælpsomme.
Kan varmt anbefale at overnatte her.

Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste med familie
Tak, camilla870
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 28. november 2021

Kære camilla870

Tak fordi du har taget tid til at skrive denne fine 5-stjernede anmeldelse, vi sætter stor pris på din anbefaling af vores dejlige hotel.

Vi er glade for at høre personalet har taget sig godt af jer og at I har fået jer en god nattesøvn her hos os.

Vi håber at vi får chancen for at byde jer velkommen igen.

Guest Relation Team

Anmeldt d. 18. oktober 2021

Rent og pænt. Godt personale, selvom vi kunne se at de til tider virkede underbemandet. Vi kommer igen :-) Stedet ligger perfekt, hvis man skal have en centralt udgangspunkt til at se og opleve København.

Dato for ophold: oktober 2021
  • Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, mulleOdense
Andersen Hotel Guest Relations, Other hos Andersen Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. november 2021

Kære mulleOdense

Tak fordi du tog dig tid til at skrive denne fine anmeldelse omkring dit ophold på Andersen Boutique Hotel.

Hotellet har en dejlig central beliggenhed, stort set lige bag ved hovedbanegården, så der er rig mulighed for at udforske byen til fods eller via cykel uden man føler man skal alt for langt.

Vi er glade for at høre at I kommer og besøger os igen og vi glæder os til at byde jer velkommen til den tid – med et endnu stærkere team!

Anmeldt d. 2. oktober 2021

Rigtig god central beliggenhed og super kvalitet for pengene. Altid frisk og dygtigt personale som underbygger oplevelsen af at være i centrum. God morgenmad og dejlig wine bar. Et sted hvor man gerne kommer igen og igen.

Dato for ophold: september 2021
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger