Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
173 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 12/08/21
Book nu, betal under opholdet
Trip.com
171 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 12/08/21
Agoda.com
179 $
155 $
Se tilbud
ZenHotels.com
eDreams173 $
Lol.travel179 $
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.754)
Filtrer anmeldelser
3.755 resultater
Medlemsvurdering
2.217
1.196
261
57
24
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.217
1.196
261
57
24
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
106-111 af 3.755 anmeldelser
Anmeldt d. 24. juni 2016

Dejligt hotel . Tenoveringen var flot udført og man kunne se at der var stil og et gennemført project. Det var hyggeligt at spise morgenmad og folkene smilte og var venlige. Receptionisten ku også godt finde udaf at tage godt imod os.

Dato for ophold: juni 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, 108h_gnij
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. juni 2016

Jeg kan kun anbefale dette hotel. Alt er som det skal være. Der mangler ingenting. God service og flinke medarbejdere, der står klar til at hjælpe. Har på ingen måder oplevet problemer eller andet negativt i forbindelse med mit ophold.

Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 701tharsans
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. maj 2016

Pænt hotel som er meget positivt når man kommer op på værelses gangen. Selve værelserne er pæne og ny renoverede.
Eneste anke er at hotellet ikke tilbyder tv kanaler som TV2 eller Eurosport. Ja man kan jo også blot se lidt på byen som ligger lige rundt hjørnet om man går til højre eller venstre betyder ikke noget da hotellet ligger godt placeret i centrum af København.

Dato for ophold: april 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Steen M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. maj 2016

Positivt overrasket. Pænt og rummeligt værelse. Alt var rent og pænt. Dejligt badeværelse. Jeg vil helt sikkert anbefale andre at tage på Andersens Boutique Hotel. De gav rigtig god service i receptionen. Der var ingen larm om natten. Ligger meget tæt på banegården.

Dato for ophold: maj 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, mettegravesm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. april 2016

Ok værelser, kvaliteten på morgenmaden er ikke høj, lille udvalg. Skriv tydeligt på jeres hjemmeside, hvornår der er morgenmad, så undgår i misforståelser med kunder. Jeg fik at vide at der var morgenmad fra kl. 06.30 men det var først fra kl. 07.00. Så fik ikke morgenmad hver dag. Havde 5 overnatninger.

Dato for ophold: april 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 622claust
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser