Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God med til rimelige priser”
Anmeldelse af Ristorante Ponte Vecchio

Ristorante Ponte Vecchio
nr. 518 af 2.807 Restauranter i København
Køkkener: Italiensk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Amager
Anmeldt 1. august 2020

Vi spiste de to menuer, som restauranten har. Hver ret var velsmagende og i tilpas størrelse. Husets vin skal fremhæves da den var ud over det sædvanlige og især til en god pris. Personalet var meget venlige og imødekommende og hurtige til at observere vores ønsker. Vi vil med glæde spise der igen, og anbefaler på det varmeste stedet

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 483flemmingb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (144)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 144 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2020 fra mobile enheder

Lille hyggelig restaurant på Islands Brygge. Lad dig ikke snyde af det beskedne ydre - her serveres gode Italienske pizzaer, med en god og venlig betjening.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Jacob M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020 fra mobile enheder

Fantastisk mad og super service. 3 retters menu og god Italiensk øl. Og en god atmosfære og nu med pizza ud af huset.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, utten2410
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. december 2019

Var her i forretningsøjemed og fik en super lækker Vitello Tunnato og dernæst en mør og lækker oksemørbrad - det er samtidig et rigtig hyggeligt sted og ikke alt for crowded på en hverdag - kan anbefales

Dato for besøg: december 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Hanne B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juni 2019 fra mobile enheder


Kedeligt brød med en lille pakke smør.
En ide kunne måske være en lækker olivenolie istedet...
1 pasta Carbonara som smagte af absolut intet.
1 pasta med laks og zucchini, med 3 små bidder fisk, 4 små stave zucchini og så druknede det i tomatsovs. Det ville være rart at vide at denne ret var med tomatsovs, da jeg ikke ville have bestilt den hvis jeg vidste det.
Brushettaen glemte de og serverede den efter pastaen blev serveret.
Vi sendte den retur.
Et intetsigende måltid mad som blev skyllet ned med 2 Aperol Spritz.
Betalte 389kr og det er ALT for dyrt!

Dato for besøg: juni 2019
Tak, bodilj978
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Ristorante Ponte Vecchio, kiggede også på

 

Har du været i Ristorante Ponte Vecchio? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering