Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.341)
Filtrer anmeldelser
1.341 resultater
Medlemsvurdering
381
645
251
43
21
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
381
645
251
43
21
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 1.341 anmeldelser
Anmeldt 14. februar 2017 fra mobile enheder

Boede her på enkeltværelse da jeg var til et event i Nyhavn. Hotellet ligger dejligt centralt i forhold til centrum af byen. Gåafstand til Kgs Nytorv og Nyhavnen. Ikke støjplaget trods placering i byen og værelse ud til gaden. Sengen god og komfortabel. Udstyret med stort tv. Moderne badeværelse og god og variable morgenmadsbuffet. Nem og hurtig ind/udtjekning. Prisbilligt for placering.

Overnattede: februar 2017, rejste alene
Tak, stinnastinna
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. januar 2017 fra mobile enheder

En dejlig oplevelse, rent, pænt og ikke mindst stort hotelværelse. Helt fantastisk morgenmadsbuffet. En lille smule nattelarm, men vi er midt i København og på en lørdag ... andet kan vist ikke forventes.
Eneste minus er; meget ringe parkeringsmuligheder.

Overnattede: januar 2017, rejste som par
Tak, Langerhuus
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2017 fra mobile enheder

Kan du komme ind på hotellet fik lige værelse i stuen til højre aller sidste dør og gulvet på værelset knirke så meget så man skulle tro man var på et skib klæde over tingene det da det var nok tingene

Overnattede: januar 2017, rejste som par
Tak, frank k
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2016

Fanstatisk weekend ophold i Kbh. Hele personalet var søde og imødekommende. Morgenmaden var super lækker og med en masse forskelligt. Servicen var i top hele vejen igennem. Værelserne var fine og rengøringen perfekt.

  • Overnattede: september 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Best Western
Tak, Janis W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2016 fra mobile enheder

Sødt og venligt personale.
Rigtig lækker morgenmad og stort udvalg. Værelset havde en pæn størrelse, badeværelset var dog ret lille.
Hotellet ligger godt og centralt i København.
Selvom det ligger meget centralt var der forbavsende lidt trafikstøj.

Overnattede: december 2015, rejste med familie
Tak, Jessika H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser