Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Copenhagen Island(København)
216 $
190 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
122 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
258 $
249 $
Hotels.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Annex Copenhagen(København)(Meget for pengene!)
114 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
Wakeup Copenhagen, Borgergade(København)(Meget for pengene!)
178 $
144 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
198 $
176 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Restaurant
  • Roomservice
66 Guldsmeden - Guldsmeden Hotels(København)(Meget for pengene!)
152 $
137 $
Official Site
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Tivoli Hotel(København)
216 $
189 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Generator Copenhagen(København)(Meget for pengene!)
153 $
113 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
168 $
153 $
Official Site
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Anmeldelser (1.315)
Filtrer anmeldelser
1.315 resultater
Medlemsvurdering
354
557
267
83
54
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
354
557
267
83
54
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 1.315 anmeldelser
Anmeldt for 22. december 2017

Er kommet på hotellet i mange år og kan kun anbefale det. Rigtig dejlig morgenmad, fremragende betjening, altid smil trods travlhed, god stemning, og i det hele taget en stab som sætter sig helt i gæstens situation.. Ser frem til næste besøg..

  • Overnattede: december 2017, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Peter K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lena M, Gæsteansvarlig hos First Hotel Mayfair, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. januar 2018

Kære Peter K,

Tak for din fine anmeldelse - det værdsætter vi.

Det er en sand fornøjelse at have dig som husets gæst :-)

Ser frem til at se dig igen,
Lena Mølsted

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 17. december 2017

Fantastisk søde og venlige i receptionen. Kanon lækkert værelse, men alt hvad der hører til. Der var rent og pænt over det hele. Fantastisk morgenmads buffet, med alt hvad hjertet begærer. Der var både lunt, varmt, og koldt. Frugt kød og forskelligt brød. Der var lækker smoothie

  • Overnattede: december 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, michaelhB5093UL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lena M, Gæsteansvarlig hos First Hotel Mayfair, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. december 2017

Kære michaelhB5093UL,

Tak for din anmeldelse - det værdsætter vi.

Jeg er virkelig glad for at høre du nød dit ophold hos os og håber at se jer igen.

Tak,
Lena Mølsted

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 11. december 2017

En tetertur i det nye teater hvor vi så Anni Get Youre Gon, et rigtig god forestilling, og bliver den jo absolut ikke ringere når man kommer tilbage til et Hotel hvor alt er i skønneste orden, hvilket giver en rigtig god og mindeværdig weekend.

  • Overnattede: december 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Troels S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lena M, Gæsteansvarlig hos First Hotel Mayfair, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. december 2017

Kære Troels S,

Tak for din fine anmeldelse - det værdsætter vi.

Jeg er rigtig glad for at høre I havde en god tur i København og nød hotellet.

Håber at se jer igen,
Lena Mølsted

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 29. november 2017

- men morgenmaden kan blive bedre:-). Sengen var god, der var rent og personalet imødekommende. Kan overordnet anbefales. Afstanden til offentlig transport er perfekt og værelset var roligt på trods af beliggenheden i et broget område.

  • Overnattede: november 2017, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Mette V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lena M, Gæsteansvarlig hos First Hotel Mayfair, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. december 2017

Kære Mette V,

Tak for din fine anmeldelse - det værdsætter vi.

Jeg er glad for at høre du nød dit ophold hos os og håber at se dig igen.

Tak,
Lena Mølsted

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 28. november 2017

First Hotel Mayfair er rigtig godt, og ligger roligt og tæt på det hele` Værelset var rent og pænt, og der var absolut stille hele natten. Morgenmads udbuddet var stor og af høj kvalitet. Det var muligt at parkere foran hotellet på gaden.

  • Overnattede: november 2017, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, ricop769
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lena M, Gæsteansvarlig hos First Hotel Mayfair, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. november 2017

Kære ricop769,

Tak for din fine anmeldelse - det værdsætter vi.

Jeg er glad for at høre du har haft et godt ophold hos os og håber at se dig igen.

Tak igen,
Lena Mølsted

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser