Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mad, god betjening”
Anmeldelse af Kung Fu 2 Izakaya

Kung Fu 2 Izakaya
nr. 578 af 3.015 Restauranter i København
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Reservationer
Kvarter: Nørrebro
Anmeldt 2. august 2020 fra mobile enheder

Virkelig god mad serveret i den lille hyggelige restaurant. 4 små, specielle men helt forrygende forretter, 2 hoveretter (2 lækre bao's) og en lille velsmagende dessert som afslutning på en rigtig vellykket menu. Til menuen fik vi hver en kinesisk Tsingtao IPA som passede perfekt til maden.
Kan absolut anbefales.

Dato for besøg: august 2020
Tak, HansenRasmussen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (125)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 125 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2020 fra mobile enheder

Helt fantastisk mad og super betjening.
Vil klart komme tilbage i👍👍👍👍👍
Næste gang tager vi resten af familien med😜

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, 719rikker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. november 2019

Har haft en fantastisk oplevelse!
Der er et bredt udvalg om asiatisk mad og cocktails. Og deres ramen er super lækker! Hyggelig omgivelse og indretning.

Dato for besøg: november 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 956mengx
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 13. april 2019 fra mobile enheder

Forretten med sushi var ok, dog kun 8 stk. Crispy mix smagte ikke hjemmelavet ud, nærmere frosten mad tøet op.
Hovedretten, poke skål med tun, var uinspirerende. Tunen var stadig kold og frossen ( og ja, fisken skal have været frosset ned før spisning, men den skal så også være tøet op). Udover tunen var der 60% hvide ris og lidt bønner mm.

Servicen var flink, men ikke til stede. Vi sad i 20min og der var ingen tjener inde i restauranten. Da tjeneren kom ud, skulle alle borde serviceres, og det tog dermed yderligere tid (alle ventede på en tjener).

Stolene var vi heller ikke meget for. Fint, at det er minimalistisk stil, men de var hårde at sidde på og uden ryglæn.
Drinks var ok, men meget lidt alkohol.

Dato for besøg: april 2019
Tak, T2875TWalexanderl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 11. marts 2019 fra mobile enheder

Vi var to der spiste med forudbetalt Spis I Byen - I Aften. Derved “sparer” man 1/3 af prisen. Det var en fast tasting menu. Vi sad ved højbordet med plads til 4 personer og måtte dele bord for den sidste del af middagen.
Starter var en lille skål salat til deling. Dernæst sushi - 4 til hver. Så fik vi dumplings - 4 hver - samt en forårsrulle hver samt friturestegt rejer i dej - 2 hver.
Alt i alt velsmagende tasting menu - dog ikke stor menu. Godt vi havde rabat, ellers var det for dyrt. Uformel og flink betjening.

Dato for besøg: marts 2019
1  Tak, johnvanderweerd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Kung Fu 2 Izakaya, kiggede også på

 

Har du været i Kung Fu 2 Izakaya? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.