Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.911)
Filtrer anmeldelser
2.911 resultater
Medlemsvurdering
1.130
1.204
359
125
93
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
1.130
1.204
359
125
93
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.911 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2018 fra mobile enheder

Fantastisk hostel med bar, isbar, hygge og en masse fede mennesker. Absolut et sted jeg vil besøge igen. Ikke nok med det lå inde mit i byen, 5 minutter fra kongens Nytorv, så var der en masse gode steder lige rundt om hjørnet og en fantastisk bar nedenunder.
Kom hjem med flere nye kammerater- ikke sidste gang jeg har været der!!

Overnattede: august 2018, rejste alene
Tak, Christine L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alison D, Front Office Manager hos Generator Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. august 2018
Google Oversæt

Dear Christine, thanks for your positive feedback. We pleased you enjoyed your time here - ice bar, terrace, cozyness and great people!
We look forward to welcoming you back again next time. All the best, Generator Copenhagen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. juli 2018

Selv Generator Hostel er et fedt koncept med masser af liv og glade mennesker.
Som overnattende med et barn var oplevelsen dog ikke særlig god ved bookingen bad jeg om et stille værelse til den nette pris af 992kr ( total overpris) Vi blev placeret lige ved elevatoren på 6 sal nr 602 og med vindu ud til gaden. Behøver jeg forklare hvilken larm der har været med fest på gaden og en elevator der kørte konstant ( det lød som et tog der kørte igennem værelset hvert 5 minut) kl 03 måtte jeg overgive mig og kontakte receptionen. Der var ikke megen hjælp at hente og ved udcheckningen selvom der var lavet en note med min henvendelse om natten blev jeg på ingen måde kompeceret med morgenmad, kaffe, afslag eller andet Det er simpelhen for dårligt!!!
Derfor får i kun 1 stjerne.

Overnattede: juli 2018, rejste med familie
Tak, zweid0rff
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alison D, Front Office Manager hos Generator Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. juli 2018
Google Oversæt

Dear zweid0rff, thanks for your feedback.
We are sorry to hear that you stay did not live up to your expectations. We are experiencing a lovely summer in Copenhagen but this does mean some hot nights at times. We have fans for you in reception to help cool off :)
All the best, Generator Copenhagen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 4. april 2018 fra mobile enheder

Jeg bestilte en pizza Margherita, men fik så en mexicansk pandakage med alt for meget olie og ost der ikke var smeltet. At man tager 55kr for det kan jeg ikke få mig selv til at forstå. En stor skuffelse herfra

Overnattede: april 2018, rejste med venner
Tak, Emil R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alison D, Front Office Manager hos Generator Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. april 2018

Kære Emil,
Tak for dit feedback. Vi er kede af at du ikke synes om vores pizza - vi får ellers normalt god feedback om den. Vi vil selvfølgelig kigge på det med vores kok og se hvordan vi kan forbedre oplevelsen.
Vi håber på at du kigger forbi en anden gang.
Mvh, Generator Copenhagen Management

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 10. marts 2018 fra mobile enheder

Meget hyggelig atmosfære i check ind og café. Mulighed for bagage opbevaring mod betaling, så det er en god ide ikke at komme for tidligt, det er ikke muligt at komme på værelset før oplyst tidspunkt. Fint familie rum, med køjeseng og dobbelt seng. Eget bad og toilet. Rent og ny renoveret. Central placering, 5 min gang til kgs. Nytorv. Vi spiste ikke morgenmad i restauranten.

Overnattede: marts 2018, rejste med familie
Tak, Mikael J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alison D, Front Office Manager hos Generator Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. marts 2018
Google Oversæt

Dear Mikael J., thank you leaving us such a nice review! We are pleased to know you enjoyed your stay with us in Copenhagen. We are satisfied to hear the cleanliness was up to standards and you liked the family room.

Thank you for staying with us. We hope to see you in the future again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 24. februar 2017

I en professionel atmosfære, møder du checkind disken ovenfor trappen fra gadeplan. Indrettet medrestaurant, terrasse og lounge til mere afslappede aktiviter, deriblandt brug af stedets PC'ere eller Wi-Fi. Mulighed for morgenmadsarrangement, som købes ved check-in disken.
Rimelig kvalitet for pengene, dog anbefaler jeg at spise udenbys; f.eks. på Café Oven Vande, Christianshavn - hvor jeg fik en magnifique brunch, som var både varieret og fuldendt.
Caféen ligger på hjørnet af to gader, lige ned til kanalen, i fred og ro fra trafikken ved Christianshavns torv, hvortil man kan rejse med metro, bus, cykel mm.

  • Overnattede: april 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, FrederikL33
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Alison D, Front Office Manager hos Generator Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. februar 2017
Google Oversæt

Dear Frederik L,
Thanks for taking the time to leave your review - your feedback is very important.
Many thanks

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser