Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mad, service og stemning”
Anmeldelse af Keyser Social

Keyser Social
nr. 2 af 2.815 Restauranter i København
Prisklasse: 41 $ - 81 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Hos Keyser Social arbejder vi allerhelst udenom normer og forventninger. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.
Anmeldt 19. august 2020

Virkelig lækker mad, fik den bedste tun, jeg nogensinde har smagt. Super betjening, tilpas hyggelig og opmærksom og alligevel privat. Vi skal helt klart tilbage og smage den helt store menu, denne gang fik vi deres ti retter. det var helt perfekt.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 229Bente
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (120)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

40-44 af 120 anmeldelser

Anmeldt 18. august 2020 fra mobile enheder

Fantastisk mad - fantastiske cocktails - fantastisk betjening - fantastisk indretning. Kan kun sige wauw!

Dato for besøg: august 2020
Tak, 978kiah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020 fra mobile enheder

Endnu en gang en helt igennem god oplevelse ! Jeg kommer med glæde igen da man simpelthen bare føler sig velkommen og maden er lige i øjet !

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Catte0
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

super lækker mad, super betjening. vi havde ingen forventninger og kom derfra med en fantastisk oplevelse.

Dato for besøg: august 2020
Tak, irisisabellae
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Jeg har rejst en del i Asien og havde derfor høje forventninger...
Vi fik deres 13 serveringer.
Wauw for en oplevelse!!
Smukke lokaler, personlig betjening og fantastisk autentisk mad. Keyser levede absolut op til alt hvad jeg havde håbet på!

Dato for besøg: august 2020
Tak, amandafalck
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Keyser Social, kiggede også på

 

Har du været i Keyser Social? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering