Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wauw for en oplevelse!”
Anmeldelse af Keyser Social

Keyser Social
Reservér bord
2
fre. 27/11
20:00
nr. 2 af 2.806 Restauranter i København
Prisklasse: 40 $ - 79 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Hos Keyser Social arbejder vi allerhelst udenom normer og forventninger. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.
Anmeldt 13. august 2020

Jeg har rejst en del i Asien og havde derfor høje forventninger...
Vi fik deres 13 serveringer.
Wauw for en oplevelse!!
Smukke lokaler, personlig betjening og fantastisk autentisk mad. Keyser levede absolut op til alt hvad jeg havde håbet på!

Dato for besøg: august 2020
Tak, amandafalck
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (118)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

42-46 af 118 anmeldelser

Anmeldt 10. august 2020

Det bedste fra det asiatiske køkken serveret family style. Alt maden var veltilberedt og med massere af smag. Et køkken der ikke begrænser sig til et land, men i stedet vælger deres favoritter fra forskellige lande. Det giver en unik smagoplevelse i lækre omgivelser.
Servicen var desuden helt i top fra start til slut! Alle tjenere var utrolig servicemindede, nærværende og var med til at give hele selskabet en fantastisk aften.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Errebo87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Mit besøg på Keyser Social står øverst på min top 3 liste over bedste madoplevelser nogensinde. Personalet er bedre end bedst, og jeg følte mig virkelig velkommen og godt behandlet. Maden er i en liga for sig selv, og prisen er hvor alle kan være med. JEg kan kun anbefale Keyser Social til andre - der kommer jeg ihvertfald igen!!

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, patricknO1205DW
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Fra start til slut var Keyser Social en stor oplevelse. Jeg har sjældent fået så vilde smagsmæssige oplevelser, og det var vi enige om rundt om bordet. At se folk lukke øjnene og bare nyde indtrykkene er sjældent... Derudover er betjeningen skøn og stedet hyggeligt. Kan også varmt anbefale husets forskellige cocktails, som går rigtig godt til maden (vin er svær til asiatisk mad med smæk på smagene). Vi kommer helt sikkert igen!

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, H854XEmarting
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Service var i top og personlig - maden var super lækker og der var bare god stemning i hele restauranten. Tjenerne gjorde meget ud af at gå rundt og hygge ved bordene og man kunne mærke at de var glade og der var god stemning i mellem personalet.
Fungerer både til date Night eller med veninderne! Kommer helt sikkert snart igen.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, IdaWad
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Keyser Social, kiggede også på

 

Har du været i Keyser Social? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering