Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ny favorit i København”
Anmeldelse af Keyser Social

Keyser Social
Reservér bord
2
man. 30/11
20:00
nr. 2 af 2.806 Restauranter i København
Prisklasse: 40 $ - 80 $
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Hos Keyser Social arbejder vi allerhelst udenom normer og forventninger. Med afsæt i Fjernøsten og referencer til det nordiske køkken gør vi en dyd ud af at servere mad, der er en fryd for både øjne og smagsløg.
Anmeldt 31. juli 2020

Vanvittigt godt mad og fantastisk god service. Nyt favorit sted i København! Smagfuldt mad og dygtige og humoristiskte tjenere.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, cacacacarina
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (119)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

52-56 af 120 anmeldelser

Anmeldt 31. juli 2020

Super lækker oplevelse, med mange fantastiske serveringer og smage. Betjeningen var nærværende og kompetent. Fed indretning og god placering. Vi kommer helt sikket igen

Dato for besøg: juli 2020
Tak, nicholaib2014
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 fra mobile enheder

Skøn madoplevelse. Man mærker glæden og entusiasmen det øjeblik man træder ind af døren. Klar anbefaling herfra.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, JJsays
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020

Fantastisk mad oplevelse, det er længe siden vi har fået noget, så godt af den kvalitet, og serveringen var i tip top. Vi var vældige glade og mætte , efter 13 retters menuen.
Kan varmt anbefales og deres priser er utrolige lave .-)
Vil snart komme igen :-)
Tak for en uforglemmelig aften.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, VibberGL
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020

Fantastisk mad præsenteret med stor passion og begejstring. Fra første sekund følte man sig i godt selskab, og maden blev præsenteret med øje for detaljen.
Vi kommer helt sikkert igen :-)

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Eva P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Keyser Social, kiggede også på

 

Har du været i Keyser Social? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering