Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Efter mere end 15 år som gæst på Nyhavn 71, så er det svært at fortsætte rækken af tillægsord. Ikke andet end ... "jeg kommer snart tilbage igen" :) Stadigt mit favorit-hotel... også i DK. Mvh Claus
Dato for ophold: august 2024
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Denne virksomhed anvender redskaber fra Tripadvisor (eller en af Tripadvisors officielle partnere til indsamling af anmeldelser) for at opfordre til og indsamle anmeldelser fra gæster, inkl. denne.
Spørg Clausyder om 71 Nyhavn Hotel
1 Tak, Clausyder
Sara Maria Kristensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. august 2024
Kære Claus,
Mange tak for dine flotte ord! De betyder mere end du aner. Vi glæder os til at se dig - meget - snart igen.
De bedste hilsner, Sara Maria Kristensen Guest Experience Manager
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Et skønt hotel med god beliggenhed og service minded personale der kan hjælpe med både restauranter og udflugter. Familie værelset er stor, lyst og med skøn udsigt.
Dato for ophold: juli 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Spørg KennethBraa om 71 Nyhavn Hotel
Tak, KennethBraa
Sara Maria Kristensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juli 2024
Kære Gæst,
Tusinde tak for din fine anmeldelse af jeres ophold hos os. Vi er så glade for at du og din familie har haft et skønt ophold. Vi håber på at kunne byde jer velkommen tilbage igen i en nær fremtid.
De bedste hilsner, Sara Maria Kristensen Guest Experience Manager
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Vi havde en dejlig overnatning med god service og en fantastisk beliggenhed. Maden på restauranten var super lækker. Helt sikkert et sted vi gerne vil tilbage til.
Dato for ophold: maj 2024
Spørg benediktebech om 71 Nyhavn Hotel
Tak, benediktebech
Line Jørgensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. maj 2024
Kære gæster
Mange tak for at I valgte 71 Nyhavn Hotel, og for at I gav jer tid til at anmelde opholdet.
Vi glæder os til at byde jer velkommen tilbage.
Med venlig hilsen, Line Jørgensen, assisterende receptionschef
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
Dejlig hotel oplevelse på et super godt hotel. God beliggenhed i en super spændende del af byen. Lækkert værelse og gode rammer.
Dato for ophold: april 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Spørg 189rel om 71 Nyhavn Hotel
Tak, 189rel
Sara Maria Kristensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. maj 2024
Kære gæst,
Tusinde tak for din fine anmeldelse og for at vælge 71 Nyhavn Hotel til jeres ophold. Vi håber meget på at kunne byde jer velkommen tilbage og bo hos os igen i fremtiden.
De bedste hilsner, Sara Maria Kristensen Guest Relations Manager
Indberet svar som upassendeTak. Vi sætter pris på din feedback.
71 Nyhavn Hotel har Københavns bedste beliggenhed, det et super gennemført koncept med alle de gamle bjælker fra det gamle pakhus, personalet er så hjælpsomme. Morgenmaden er til 10 stjerner, vi kommer helt sikkert igen.
Dato for ophold: marts 2024
Spørg 795kontakt om 71 Nyhavn Hotel
Tak, 795kontakt
Line Jørgensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. april 2024
Kære gæst,
Tusinde tak fordi I valgte at bo her hos os, og for jeres fine anmeldelse. Vi er glade for, at I nød jeres ophold og vi glæder os meget på at kunne byde jer velkommen tilbage snart igen.
Med venlig hilsen 71 Nyhavn Hotel Line Jørgensen Assisterende receptionschef