Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
8 personer kigger på dette hotel
Booking.com
304 US$
Se tilbud
Expedia.com
269 US$
Se tilbud
Hotels.com
269 US$
Se tilbud
Priceline300 US$
travelup.com313 US$
getaroom.com338 US$
Vis 18 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (1.327)
Filtrer anmeldelser
1.327 resultater
Medlemsvurdering
917
314
64
25
7
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
917
314
64
25
7
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 1.327 anmeldelser
Anmeldt d. 30. april 2022 fra mobile enheder

Skønt hotel med fantastisk beliggenhed. Meget søde og serviceminded personale. Vi var heldige, at få en parkerings plads lige uden for døren og da vi rejste, hjalp “Frederik” os ud med bagagen. Han var så sød, at han endda hjalp med en skade vi havde på bilen efter påkørsel af et rådyr. Service ud over det sædvanlige.
Skønt værelse og rigtig dejlig morgenmad. Udover morgenmaden spiste vi både frokost og aftensmad på hotellet (italiensk) og det kan også varmt anbefales. Både god mad og service. Vi kommer snart igen.

Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, LoneAndersen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Line Jørgensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. maj 2022

Kære Lone
Mange tak for din flotte anmeldelse og anbefaling. Jeg er glad for at læse at værelset og morgenmaden faldt i jeres smag. Tak for de pæne ord om Frederiks service og hjælpsomhed med jeres bil.
Vi håber at kunne byde jer velkommen igen. Med venlig hilsen 71 Nyhavn Hotel Line Jørgensen Assisterende receptionschef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. april 2022

Hotellet var meget hyggeligt , gamle synlige bjælker , der gjorde en skøn atmosfære .
Smilende personale hele vejen igennem .
Lækkert morgenmad.
Værelset så hyggeligt med hvad der tilhøre , og hold op et flot badeværelse . Vi boede i den bygning hvor værelser var helt nyrenoveret, på 5 etage .
Hvis vi skal bo der en anden gang , skal vi bestille med udsigt til vandet. For det værelse vi havde var der nok ikke 10 m over til næste bygning som også var en del af hotellet . Men vi havde bedt om roligt værelse højt oppe

Værelsestip: Få værelse ud mod vandet, og højt oppe , så må man have en fantastisk udsigt . ved så ikke om det er rolige værelser
Dato for ophold: april 2022
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Bente B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Line Jørgensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

Kære Bente
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg er glad for, at du havde et dejligt ophold hos os, og at værelset faldt i din smag. Tak for de pæne ord om vores personale og vores morgenmad.
Det er muligt at opgradere til et værelse med udsigt til havnen, og jeg beklager hvis dette ikke blev tilbudt til dig ved ankomsten.
Vi håber, at kunne byde dig velkommen igen.
Med venlig hilsen
71 Nyhavn Hotel
Line Jørgensen
Assisterende receptionschef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. marts 2022

Vi havde en forlænget weekend på Nyhavn 71 i forbindelse med vores 25-års bryllupsdag. Det er et virkelig hyggeligt hotel. Alle var så søde og servicemindede. Der stod en flot tillykkehilsen til os på værelset fra hotellet. Morgenmaden var lækker, kokken stod klar til at lave dig en omelet med de ingredienser som du kan lide. Hver aften tilbød hotellet et glas vin og en lille snack i lobbyen.

Dato for ophold: marts 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 257steffen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Line Jørgensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

Kære Anja og Steffen
Mange tak for jeres flotte anmeldelse af jeres ophold hos os, og tak fordi I valgte os til fejring af jeres specielle dag.
Vi er glade for, at I havde en behagelig oplevelse, og at I nød vores lounge med vin og snack. Også en tak for de pæne ord om vores personale og morgenmaden.
Vi håber, at kunne byde jer velkommen igen.
Med venlig hilsen
71 Nyhavn Hotel
Line Jørgensen
Assisterende receptionschef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. marts 2022

super lækkert hotel med dejlige værelser med gode senge, god rengøring og god service. Lækker frisk morgenmadsbuffet. Personalet er venligt, serviceminded og hjælpsomme. Beliggenheden er i top i forhold til en tur rundt i København.

Dato for ophold: marts 2022
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, 723anjah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Line Jørgensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

Kære Anja
Mange tak for din flotte anmeldelse af dit ophold hos.
Vi er rigtig glade for at læse, at beliggenheden i Nyhavn er ideelt for turen rundt i København. Mange tak for de pæne ord om vores værelser og morgenmaden, samt ikke mindst om vores personale.
Vi glæder os til, at byde dig velkommen igen.
Med venlig hilsen
71 Nyhavn Hotel
Line Jørgensen
Assisterende receptionschef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. marts 2022

En særlig blanding af gennemført luksus og uformel stemning i historiske rammer, gør ophold på 71 Nyhavn til noget helt særligt. Morgenmaden er i særklasse. Medarbejderne yder behagelig service på højt niveau.

Dato for ophold: marts 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Tak, Ibrandt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Line Jørgensen, Guest Services / Front Office hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. april 2022

Kære Irene
Mange tak for din flotte anmeldelse af dit ophold hos os.
Vi er glade for at læse, at rammerne og beliggenheden af hotellet faldt i din smag. Også en stor tak for de pæne ord om din oplevelse af vores morgenmad, og ikke mindst om vores personales service niveau.
Vi håber, at kunne dig velkommen igen på 71 Nyhavn Hotel.
Med venlig hilsen
71 Nyhavn Hotel
Line Jørgensen
Assisterende receptionschef

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser