Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (584)
Filtrer anmeldelser
584 resultater
Medlemsvurdering
348
180
39
13
4
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
348
180
39
13
4
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
7-12 af 584 anmeldelser
Anmeldt 10. september 2017 fra mobile enheder

Jeg har lige haft fornøjelsen af jeres hotel her fra lørdag til søndag. Og er ovenud tilfreds. Jeg har været på mange hoteller i Kbh og udlandet og fået fantastisk brunch.
Men må sige at det hele har været en større og bedre oplevelse hos jer
Service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Brunch ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Værelse⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Minibar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kommer helt sikkert igen

Overnattede: september 2017, rejste som par
Tak, Trine0611
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. september 2017

Kære gæst,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det glæder os meget at du har nydt dit ophold hos os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart

Med venlig hilsen
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. september 2017 fra mobile enheder

Pænt, men altfor dyrt. Morgenmad skulle tilkøbes for 450.- kr for to,
og uden at være noget særligt.
Lille værelse med udsigt til en mur.
Blev lovet p plads men kun plads til otte biler, alt optaget .......

Overnattede: september 2017, rejste som par
1  Tak, Thomas Danø M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. september 2017

Kære gæst,

Tak for din tilbagemelding.
Jeg er rigtig ked af at vi ikke har kunne leve op til jeres forventninger under dette ophold.
Vi er meget stolte af vores morgenmad og har gjort en stor indsats for at tilbyde vores gæster en lækker, sund og frisk morgenmad. Vores kok laver omeletter på bestilling, der er flere forskellige friskpressede juice, smoothies og vitamin-shots, hjemmelavet- 'nutella', pandekager, muesli og skyr-anretninger. Der er røræg, bacon, lækre oste, frisk frugt og meget mere. Dertil er der fri kaffe, cappuchino, latte, espresso.

Hvis man reserverer et værelse i et af vores 'udsigts'-kategorier er man sikret en smuk udsigt til Københavns havn.

Vi lover aldrig vores parkeringspladser ud - vi lover derimod at vi nok skal være behjælpelige med at finde den bedste parkeringsmulighed ved ankomst. Når vores egne pladser er optaget henviser vi til parkeringshuset 150m nede af gaden hvortil vi tilbyder billetter til samme pris som vores egne pladser.

Tak igen for din tilbagemelding, og vi håber at kunne byde jer velkomne en anden gang.

Med venlig hilsen
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denne anmeldelse er oversat fra Engelsk. Se original
Anmeldt 26. juni 2017

Efter at have tilbragt et par dage på en hotelkæde i København, skiftede jeg mine planer til Nyhavn 71 . . Beliggenheden, komfortniveau, og stemningen er uovertruffen. Du behøver ikke lede andre steder. Det er perfekt i alle henseender og prisen værd.

Tak, Patricia L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på Engelsk om www.tripadvisor.com. Se original
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juli 2017
Google Oversæt

Dear guest,

Thank you very much for your kind review. I am very happy that you made the switch to 71 Nyhavn Hotel, and had a great time here.

We look forward to welcoming you again soon.

Yours sincerely
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. juni 2017 fra mobile enheder

Dejligt hyggeligt hotel med fantastisk beliggenhed lige i hjertet af København. Dejlige værelser og rigtig god morgenmad. Der var alt hvad hjertet kunne begære i en meget god kvalitet. Det var endda muligt at få glutenfrit brød. Sødt og meget hjælpsomt personale og værelserne var rene og pæne med fantastiske senge.

Overnattede: juni 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Smedegade
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. juni 2017

Kære gæst

Tusind tak for jeres dejlige anmeldelse. Jeg er rigtig glad for, at I nød jeres ophold hos os, og det glæder mig at dele jeres søde ord med personalet.

Vi ser frem til at byde jer velkomne snart igen

Med venlig hilsen
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 1. maj 2017

Kan kun anbefale dette hotel til alle, der vil opleve København helt tæt på.
Super hyggeligt og rent hotel. Servicen er helt i top, yderst venligt personale. De hjælp med alt, vi kommer helt sikkert igen.

  • Overnattede: april 2017, rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, Michael H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
71NyhavnHotel, Guest Relations Manager hos 71 Nyhavn Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. maj 2017

Kære gæst,

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse.

Vi ser meget frem til at byde jer velkommen snart igen.

Med venlig hilsen
71 NYHAVN HOTEL

Marc Pullen
Guest Relations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser