Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
88hl
Svendborg, Danmark

Weekend på Ibsens Hotel

Anmeldelse af Ibsens Hotel
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 26. okt. 2023
Generelt var alle i personalet virkelig venlige og serviceminded.
Hotellet var rent og pænt.
Det tog lidt tid at tage et brusebad. Vandtrykket på 6. sal kunne have været bedre.
Morgenmaden var meget varieret, og der var noget for enhver smag, inklusiv vegansk mad.
Dato for ophold: oktober 2023
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
3,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
Problemer med denne anmeldelse?
Sofie Rasmussen, Markedsføring hos Ibsens Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 31. okt. 2023
Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du har nydt dit ophold hos os. Tak for de rosende ord om vores Ny Nordisk morgenad, kollegaer, og hotellet. Det sætter vi stor pris på!
Vi håber på at byde dig velkommen igen snart!

Sofie Rasmussen / Ibsens Hotel
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
1.722 kr.
Anmeldelser (2.133)
2.134 resultater
26-31 af 2.134 anmeldelser
Anmeldt d. 13. juli 2023

Fantastisk service af Matilda (tror jeg hun hedder) i receptionen! Meget venlig sjæl og den perfekte start på et godt ophold. Jeg kommer tilbage. Hoteller ligger centralt, så man kan let komme rundt i byen.

Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, Christian V
Sofie Rasmussen, Markedsføring hos Ibsens Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2023

Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi er så glade for, at du har haft et dejligt ophold. Også en stor tak for at rose vores kollegaer, det sætter vi stor pris på!
Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juli 2023

Dejligt værelse og et sødt og imødekommende personale, super lækkert morgenbord. Alt i alt et perfekt sted til nogle dage i København med mindre end 10 minutters gang til city. Kan virkelig anbefales 👍👍

• Rejsetype: Rejste som par
Tak, Flemming J

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at du har haft et godt ophold, og at du kunne lide vores morgenmad og beliggenhed. Tak for også at nævne vores kollegaer, det sætter vi stor pris på!
Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen snart!

Anmeldt d. 9. juli 2023

Tak for en ren fornøjelse af et smukt ophold. Hos jer i Ibsens hotel.
Vi har haft den bedste og varmeste modtagelse af ibsens personale, kunne virkelig mærke at personalet hvilede i sig selv og det smited af på resten af hotellet. Såsom i restauranten fortsætter de med samme standtert. Det gav en ro på og hos alle gæster, som man tydeligt kunne mærke.
Aftens maden skal os opleves. la Rocca hed deres restaurant. menuen ægte italiensk mad, konen og jeg nød et rigtigt godt smags fuldt måltid og vin.
Ibsens hotel er virkelig noget der har stil, varme, ro og oplevelse på noget af det bedste i dk som konen og har prøvet af hotel ophold indtil videre af vores 38år og mange hotel ophold på bagen.
Tak mange tak ibsens hotel. Vi kommer stærkt tilbage🫰😊
Mvh Josephine og Henrik

Værelsestip: Benyt jer af deres restaurant la Rocco i går ikke glip af noget der. Resten af opholdet er en ren fornøjelse. Smuk rent og varmt.
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, Escape61176888781

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at I har haft et dejligt ophold, og vi sætter stor pris på alle jeres søde ord. Tak!
Tusind tak for at rose vores kollegaer. De gør altid deres bedste for at give vores gæster en god oplevelse, og det betyder alverden at I har bemærket dette.
Vi glæder os allerede til at se jer igen!

Anmeldt d. 10. juni 2023

Om du er på job eller afsted privat, er dette et skønt sted at være.
Ønsker du ro, så bed om et værelse ud til gården.
Tiny værelser ER meget små.
Personalet er altid flinke, hjælpsomme og imødekomne.

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med hotellet
1  Tak, ebp67
Sofie Rasmussen, Markedsføring hos Ibsens Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. juni 2023

Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har haft et godt ophold, og at du har nydt at bo hos os. Tak for også at nævne vores kollegaer. De er altid glade for at hjælpe hvis der skulle være nogle spørgsmål eller forespørgsler, og vi er så glade for, at du har bemærket dette.
Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen en anden gang!

Anmeldt d. 9. juni 2023

Charmerende og uhøjtideligt hotel med dejlige værelser og hyggelige opholdsarealer både ude og inde. Nærværende og venligt personale. Dejlig morgenmad - også som Grab-and-Go, hvis man skal tidligt ud af døren. Central og rolig, tilbagetrukket beliggenhed med gåafstand til Strøget, restauranter, butikker, søerne og offentlig transport. Jeg er stor fan 😊

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste alene
1  Tak, Mette H

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du har haft et dejligt ophold, og vi sætter stor pris på dine søde ord! Tak for både at nævne vores beliggenhed, kollegaer og Ny Nordisk morgenmad. Vi er er så glade for at du kunne lide den!
Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen snart.