Laveste priser for dit ophold
Booking.com
149 US$
Forudbetaling er ikke nødvendig
Expedia.com
141 US$
Få bonusser med One Key
Agoda.com
111 US$
Ingen gebyrer, bare gode tilbud
Algotels
Priceline149 US$
Hotels.com141 US$
Vis 16 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldelser (1.992)
1.992 resultater
16-21 af 1.992 anmeldelser
Anmeldt d. 13. februar 2023 fra mobile enheder

Dejlig lys junior suite med mulighed for at se mod Torvehallerne og Nørreport samt Nansensgade. Lidt støj fra elevator.
Roligt kvarter med mange finurlige oplevelser i området.
God beliggenhed i forhold til transport, seværdigheder i gåafstand og muligheder for indkøb og restaurantbesøg.
Hyggelig lounge med hjælpsomt og seviceminded personale i godt humør.
Mellem 17 og 18 serveres et glas øl, vin eller juice, når man er vendt hjem fra dagens oplevelser.
Fantastisk morgenmad.

Dato for ophold: februar 2023
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Erik H
Sofie Rasmussen, Markedsføring hos Ibsens Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. februar 2023

Tusind tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre at har nydt dit ophold hos os. Dejligt at du kunne lide vores Ny Nordisk morgenmad, beliggenhed og værelset. Vi sætter også stor pris på dine rosende ord om vores kollegaer. Tak! Vi er glade for, at du også var med til Cozy Hour. Som du nævner, er det en hyggelig måde at slappe af på efter en dag fyldt med oplevelser.
Vi håber på at byde dig velkommen igen en anden gang!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. januar 2023

Kunne ikke have været et bedre weekendophold. Vi startede vores ophold med et gratis glas vin i cozy hour. Alle var søde og hjælpsomme. Værelserne er små, men har hvad de behøver. Hotellet ligger helt perfekt mellem cafeer, restauranter, Torvehallerne og i gangafstand til hele indre by, men også lige ved siden af tog og metro. Kan varmt anbefales.

• Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, phanrikwih
Sofie Rasmussen, Markedsføring hos Ibsens Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. februar 2023

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er utrolig glade for, at I har haft et godt ophold hos os. Tak for the rosende ord om vores kollegaer, det varmer! Vi er også glade for, at I kunne lide vores beliggenhed og værelset. Vi sætter stor pris på jeres anbefaling, og vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen snart!

Anmeldt d. 14. januar 2023

Super hyggeligt hotel i indre by. Indretningen og personalet var varmt og hjælpsomme. Der er mange restauranter i nærheden.
Rigtig god service ifa. at man hver aften mellem 17-18 kunne man få et glas på huset. Dejlig morgenmad.

1  Tak, 944siljes
Sofie Rasmussen, Markedsføring hos Ibsens Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. januar 2023

Tusind tak for den gode anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at du nød dit ophold hos os. Hvor er det dejligt at du kunne lide vores placering og atmosfæren på hotellet. Også en stor tak for de rosende ord om vores kollegaer. Det sætter vi stor pris på! Vi håber på at kunne byde dig velkommen igen snart!

Anmeldt d. 11. januar 2023

Hygge, kvalitet, fantastisk stemning. Man kan være sikker på en yderst venlig service, uanset hvor man er - reception, morgenmadsrestaurant. Ibsens har formået at skabe en dejlig stemning for deres kunder.

Dato for ophold: december 2022
1  Tak, bbi2023

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de søde ord. Vi er rigtig glade for, at du havde et dejligt ophold! Mange tak for de pæne ord om vores kollegaer. Vores vigtigste opgave er at få vores gæster til at føle sig hjemme og velkommen, og vores kollegaer gør altid deres allerbedste for at det sker. Vi er så glade når det lykkes! At du føler at det er som at komme hjem, er det bedste kompliment vi kan få. Tak!
Vi håber på at se dig igen snart.

Anmeldt d. 7. januar 2023

Elsker det urbane og charmerende hotel Ibsen med personlig service og byens bedste morgenmad. Man får lyst til at læse avis og drikke kaffe i den hyggelige reception, og kvarteret omkring hotellet kalder på opdagelsesture efter arbejde, og hyggelige restaurantbesøg

1  Tak, kkla2023

Mange tak for den gode anmeldelse! Vi er utrolig glade for at du har haft et godt ophold, og vi sætter stor pris på dine rosende ord. Tak! Vi er så glade for at du kan lide atmosfæren og fællesområderne på hotellet. Det betyder meget! Vi håber på at se dig igen snart!