Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Frokost”
Anmeldelse af Hyttefadet

Hyttefadet
nr. 216 af 2.812 Restauranter i København
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 11 $ - 37 $
Køkkener: Spisested, Dansk, Bar
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Frokost, Aftensmad, Morgenmad, Reservationer
Kvarter: Indre By
Beskrivelse: Hyttefadet er en autentisk lille restaurant midt i det gamle og romantiske Nyhavn. Der er udendørsservering (frokost og aftensmad) fra marts til oktober og live musik torsdag til lørdag aften fra klokken 22. Hyttefadets facade prydes af et påmalet reb - malet af den danske maler Asger Jorn - som danner navnet Hyttefadet. Hyttefadets historie går helt tilbage til 1736, hvor der første gang var beværtning i ejendommen.
Anmeldt 2. august 2020

Første gang vi har besøgt Hyttefadet Nyhavn og bestemt ikke sidste gang. Vi ankom til stedet hvor Jakob/Jacob tog imod os. Sød, smilende ung fyr som var frisk og engageret. Han viste os til et fint bord der passede os godt. Vi fik smørrebrød. Super lækkert og der var overdådigt meget af det. Jakob/Jacob var nem at opsøge og sørgede for sine gæster. Super lækker mad, super god betjening og god stemning. Helt klart et sted vi vil anbefale til andre. Tak for en god oplevelse:) Mvh Pia Olesen

Dato for besøg: august 2020
Tak, piao888
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trip34233557954, Direktør hos Hyttefadet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. august 2020

Mange tak for den flotte anmeldelse og specielt tak for de flotte, men også velfortjente, ord til Jacob, som vi også er glade for her på Hyttefadet. Håber at se jer tilbage og skulle i være uheldig at det ikke er Jacob der er på arbejde, skal vi andre forsøge at leve op til Jacobs flotte standard, Fortsat god eftersommer

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (575)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

11-15 af 575 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2020

Fin mad og til gode priser - I har styr over hvor mange der må være ved bordene I disse tider - tak men hvad går galt i jeres Bistro, når vi skal vente på maden i 30 minutter - og de 2 unge, der skal betjene - ikke kan styre fadøl og mad og engangshandsker -

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Skovborg2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trip34233557954, Direktør hos Hyttefadet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. juli 2020

Tak for din anmeldelse. Vi forstår desværre ikke rigtig kritikken, er du sikker på at det er Hyttefadet i Nyhavn du har været på. I disse tider har vi kun arbejdet med en tjener, så det undrer os at du nævner to tjenere. Vi hører selvfølglig gerne fra dig igen evt. på vores telefonnr. 33 1201 07, eller mail: Info@Hyttefadet.dk

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. juli 2020

SPOTdeal, 3 stk valgfrit smørebrød. Karrysild, alm. fiskefilet og kartoffelmad. Store stykker, pænt pyntet. Meget flot til prisen. Godt udvalg af drikkevarer. God kaffe. God betjening fra først til sidst. For at få den 5.* skulle kartoffelmaden have været lidt mere “elegant” og kaffen serveret på kande med kaffekop. Bagateller.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, BOSSER2013
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Trip34233557954, Direktør hos Hyttefadet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. juli 2020

Tak for den flotte anmeldelse. Den er vi rigtig glad for. Vi kikker på kartoffelmaden og ser om vi kan gøre den lidt mere festlig. Kaffen vil nok fortsat blive serveret i kopper. Håber I får lyst til at besøge Hyttefadet en anden gang. God sommer

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. juni 2020 fra mobile enheder

Skøn frokost idag, på en Spotdeal fik vi 3 store stk. smørrebrød til KUN 99kr... helt vildt godt!! Kun ros herfra, og kommer glad igen❤️Tak

Dato for besøg: juni 2020
Tak, Kirsten C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
stjernedreng, Direktør hos Hyttefadet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. juni 2020

Tak for den flotte anmeldelse, håber I har lyst til at besøge Hyttefadet igen en anden gang

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 26. juni 2020 fra mobile enheder

Dejlig restuarant med fantastisk god og dansk mad! Personligt fik jeg stjerneskuddet og det er sjældent set bedre!!
Klar anbefaling herfra !

Dato for besøg: juni 2020
Tak, lu_poulsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
stjernedreng, Direktør hos Hyttefadet, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. juli 2020

Tak for den flotte anmeldelse. Den glæder vi os over, og håber at se dig igen tilbage på Hyttefadet

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Hyttefadet, kiggede også på

 
København, Sjælland
 

Har du været i Hyttefadet? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering