Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Annika O

Enestående gæstfrihed: Kurt og Magien på Radisson Collection

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 12. mar. 2024
Vores oplevelse på dette fremragende hotel blev sublimt forstærket takket være Kurt, conciergen. Hans uovertrufne service og dybdegående viden om både hotellets faciliteter og byen gjorde vores ophold uforglemmeligt. Fra personlige anbefalinger til opmærksomhed på detaljer – Kurt tilføjede en særlig dimension af gæstfrihed, der gjorde, at vi følte os virkelig hjemme. Hans dedikation og venlige væsen skabte en uovertruffen hoteloplevelse, som vi vil huske med glæde. Tøv ikke med at søge hans assistance, når du besøger dette fantastiske sted!
Kan varmt anbefales, på alle måder.
Jeg kommer uden tvivl igen.:)
De varmeste hilsner,
Annika & Sebastian
Dato for ophold: marts 2024
Værelsestip: Alt er spot on.
Rejsetype: Rejste med familie
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen, svarede på denne anmeldelse
Svarede 13. mar. 2024
Dear Annika & Sebastian,
Thanks a lot for your great feedback and I will make sure to pass on the compliments to Kurt and the team.
We are looking forward to your next visit.
With kind regards
Your Team Royal
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
2.030 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • travelup.com
    1.642 kr.
  • Vio.com
    1.371 kr.
  • Algotels
    1.413 kr.
0.4 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Roomservice
2.209 kr.
  • Official Site
    2.052 kr.
  • Destinia.com
    1.918 kr.
  • Hotels.com
    2.196 kr.
0.5 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Pool
1.415 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    1.320 kr.
  • Vio.com
    1.093 kr.
  • Official Site
    1.382 kr.
1.1 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Restaurant
725 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    726 kr.
  • Vio.com
    388 kr.
  • Hotels.com
    725 kr.
0.7 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Restaurant
885 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Official website
    860 kr.
  • Vio.com
    858 kr.
  • Expedia.com
    886 kr.
1.6 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
574 kr.
  • Expedia.com
    625 kr.
  • Vio.com
    542 kr.
  • Priceline
    574 kr.
1.1 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Bar/lounge
1.045 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    1.045 kr.
  • Vio.com
    1.045 kr.
  • Agoda.com
    1.045 kr.
0.3 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Restaurant
Lobby Bar at the Copenhagen Downtown Hostel
590 kr.
312 kr.
  • Vio.com
    340 kr.
  • StayForLong
  • Priceline
    374 kr.
0.7 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Restaurant
Nyhavn canal
745 kr.
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Official website
    740 kr.
  • Algotels
    710 kr.
  • Expedia.com
    746 kr.
0.9 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Exterior
768 kr.
Refusionsberettiget
  • Expedia.com
    835 kr.
  • Vio.com
    608 kr.
  • Hotels.com
    835 kr.
4.9 km fra Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen
Gratis wi-fi
Bar/lounge
Vis flere hoteller i København
Anmeldelser (1.167)
Filtrer anmeldelser
1.167 resultater
Medlemsvurdering
711
280
108
44
24
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
711
280
108
44
24
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 1.167 anmeldelser
Anmeldt d. 9. september 2023

Fantastisk hotel men perfekt beliggenhed, og meget flot og lækkert overalt. Personale er meget opmærksomme på deres kunder. Parkeringskælderen var dog lukket pga. arbejde, men de kompenserede straks for dette. Mine aller bedste anbefalinger herfra og kommer snart igen.

Værelsestip: Online check in og ud er virkelig en dejlig ting.
Dato for ophold: september 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, John_Dencker
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 11. september 2023

Kære John,
Mange tak fordi du blev hos os og for din gode feedback.
Vi ser frem til dit næste besøg.
Med venlig hilsen
Dit Team Royal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. august 2023

Jeg giver Radisson Hotel den største udmærkelse derfor 6 stjerner ud af 6 stjerner.

Det er den fremtidige Hotel standard i karaktergivningen, der adskiller de ekstra gode hoteller, fra mængden af de andre hoteller, i Danmark og resten af verden på planeten.

Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, hansendenniscarsten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2023
Google Oversæt

Dear Carsten,
Thanks a lot for staying with us and for your great feedback.
We are looking forward to your next visit.
With kind regards
Your Team Royal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. juli 2023

Jeg er enormt skuffet over at betale så mange penge for et hotel, som er så dårligt med personalet, vi blev ikke informeret om morgenmads tidspunkter ej heller hvor den vil befinde sig, vi fik ikke fortalt hvordan vi kom op til vores værelse, vi fik ikke tilbudt hjælp til alt vores baggage, vores værelser var ikke klar gjort med de gældende ønsker, vi måtte tage kontakt til receptionen over 2 gange, det er ikke okay når man rejser med 2 små børn heller!

Dato for ophold: juli 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
Tak, jjorge602707
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. juli 2023
Google Oversæt

Dear Mr. Jorgensen,
Thanks a lot for staying with us and for your very helpful feedback also on Tripadvisor.
As my colleague Christopher wrote you, unfortunately we do not have guest rooms that can accommodate 4 guests. We can understand your frustration but If you book for 3 and hope to fit in 4 guests it is difficult to make it work, especially when the hotel is fully booked. We hope you give us another chance in the future and please contact us before your arrival directly and we will try to find the best solution.
We are looking forward to your next visit.
With kind regards
Your Team Royal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juni 2023

Arkitekt Arne Jacobsens mesterværk er bevaret - men opdateret, så det passer til tiden. Restaurant Isei er dog malplaceret, den er bedre tjent med at være sig selv. Hotelgæster forventer kvalitetsmad, som de kender.

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Dan Q
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. juni 2023
Google Oversæt

Dear Dan,
Thanks a lot for staying with us, your great feedback and for your very helpful feedback.
We are looking forward to your next visit.
With kind regards
Your Team Royal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. juni 2023

Jeg savnede et skrivebord og aflægningsplads til mere end en kuffert. Vi plejer at bo på Radisson Blu som ligger ikke langt derfra, hvor vi plejer at betale 30% mindre for det samme ophold. Her er morgen buffeten væsentligt større.
Så 6400,- kr. for 2 overnatninger synes jeg er i den høje ende. Beliggenheden er derimod i top.

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, perlegarth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Jens Brandin, General Manager hos Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. juni 2023
Google Oversæt

Dear Perlegarth,
Thanks a lot for staying with us and for your very helpful feedback.
We are looking forward to your next visit.
With kind regards
Your Team Royal

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser