“Dejligt sted, medium hyggeligt - fremragende toilet”
Anmeldelse af Kini Kini

Kini Kini
Få mad leveret
nr. 649 af 3.637 Restauranter i København
Prisklasse: 0 kr. - 7 kr.
Kvarter: Østerbros
Restaurantoplysninger
Kvarter: Østerbros
Anmeldt 16. september 2022 fra mobile enheder

Pragtfuldt toilet med både musik og duftlys og stearinlys. En tjener dom mildnedes som aftenen skred frem. Dejlig mad - når den nåede frem, det tog sin tid.

Dato for besøg: september 2022
Tak, M8037EApeters
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 31. august 2022 fra mobile enheder

Vi droppede ind en tirsdag aften, hvor der ikke var travlt men fint med gæster

Menukort fandt vi på mobilen og der var mange retter at vælge imellem.

Østers var dyre, små og smagte ikke af meget,

Fin ret med kylling og ris i fed sauce, hvor der var rigeligt med peanutbutter i.

De øvrige ting var ok og vinen var også i den dyre ende

Dato for besøg: august 2022
Tak, A-Anmelder
Anmeldt 31. maj 2022 fra mobile enheder

Ikke importerende mad, og service var ringe. De skænkede ikke vin og vand op, glemte flere ting vi bestilte. Vi købte menuen.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, C4038VEjuliej
Anmeldt 22. marts 2022 fra mobile enheder

Ankom 20.30 og sad hele aftenen omgivet af ikke ryddede borde med beskidt service mm.
Maden var helt uden kant, kedelig og uorginal.

Dato for besøg: marts 2022
Tak, dorrite2021
Anmeldt 6. marts 2022

God og venlig betjening, og et velsmagende udvalg af retter.
At skulle bruge sin smartphone for at se menuen kan for nogle (bl.a. undertegnede) virke irriterende, men det lykkedes trods alt.
Minus, er at bordene er meget tæt på hinanden, så der er ikke meget plads. Forståeligt at der skal optimeres mht. antal gæster, men jeg synes at det var for tæt.

Dato for besøg: februar 2022
    • Mad
1  Tak, tommikkelsen

Rejsende, der kiggede på Kini Kini, kiggede også på

Har du været i Kini Kini? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering