“Dårlig service, men maden trækker op til 2 stjerner.”
Anmeldelse af Kini Kini

Kini Kini
Få mad leveret
nr. 649 af 3.637 Restauranter i København
Prisklasse: 0 kr. - 7 kr.
Kvarter: Østerbros
Restaurantoplysninger
Kvarter: Østerbros
Anmeldt 31. maj 2022 fra mobile enheder

Ikke importerende mad, og service var ringe. De skænkede ikke vin og vand op, glemte flere ting vi bestilte. Vi købte menuen.

Dato for besøg: maj 2022
Tak, C4038VEjuliej
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 22. marts 2022 fra mobile enheder

Ankom 20.30 og sad hele aftenen omgivet af ikke ryddede borde med beskidt service mm.
Maden var helt uden kant, kedelig og uorginal.

Dato for besøg: marts 2022
Tak, dorrite2021
Anmeldt 6. marts 2022

God og venlig betjening, og et velsmagende udvalg af retter.
At skulle bruge sin smartphone for at se menuen kan for nogle (bl.a. undertegnede) virke irriterende, men det lykkedes trods alt.
Minus, er at bordene er meget tæt på hinanden, så der er ikke meget plads. Forståeligt at der skal optimeres mht. antal gæster, men jeg synes at det var for tæt.

• Mad
1  Tak, tommikkelsen
Anmeldt 22. februar 2022 fra mobile enheder

Lækker mad og rigelige portioner. Høflig og opmærksom betjening, der dog kun taler engelsk.
Hyggelig atmosfære. Kan klart anbefales.

Tak, 787lasseb
Anmeldt 20. februar 2022 fra mobile enheder

Super lækkert mad og super service!
Den eneste grund til ikke 5 ud af 5 stjerner var skaldyrerne ikke lige smagte iflg min smag.
Alt andet var super lækkert!!
De sang endda fødselsdagssang og skrev “happy birthday” på tallerken, da det var min kærestes fødselsdag.

Tak, 411jeanetten

Rejsende, der kiggede på Kini Kini, kiggede også på

Har du været i Kini Kini? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering