Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi har hentet takeaway 2 gange”
Anmeldelse af SANT Spiseri

SANT Spiseri
nr. 863 af 2.807 Restauranter i København
Prisklasse: 3 $ - 21 $
Kvarter: Amager
Restaurantoplysninger
Kvarter: Amager
Anmeldt 6. august 2020 fra mobile enheder

Vi har hentet takeaway 2 gange fra dette sted og senest igår . Jeg bestilte deres Chili con carne og børnemenu .
Desværre smagte deres Chili con carne ikke har noget og da slet ikke af Chili.
Og det var lidt samme oplevelse vi havde første gang hvor vi også synes maden var smagaløs, faktisk som at få mad fra en kedelig kantine.
Og børnemenuen som jeg over telefon var blevet lovet var med frikadelle endte de så med ikke at have 25 min. senere da jeg så dukkede op for at hente maden. Dog var de så søde at give mig noget med gratis som undskyldning.
Derudover synes vi faktisk at retterne er meget små i forhold til prisen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Aklarsen87
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
sigurdrask, Ejer hos SANT Spiseri, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. august 2020

Hej Anne

Først og fremmest 1000 tak for din tid, til at give os en anmeldelse.

Vores chili con carne, har vi valgt at lave med langtids braiseret spidsbryst (7 timer). Det har vi netop valgt får at give meget mere smag, også bruger vi massere af frisk chili. Så ved simpelthen ikke lige hvad der er sket her. Det vil jeg tjekke op på, med det samme.

I forhold til frikadellerne, er dette dybt beklageligt, dem skal vi selvfølelig havde klar til dig med det samme til den tid de er bestilt. Beklager jeg.

I forhold til størrelser, har vi valgt kvalitet frem for kvantitet. Vi har udover det også lavet en ekstra sulten, hvis de normale størrelser ikke er nok. Dem har vi stor succes med :) Så kunne være det var løsningen, for jer?

Vi ligger rigtig meget tid og kræfter i af dig og alle vores andre dejlige gæster, skal havde en rigtig god oplevelse, så er jeg ked af du ikke har fået.

Jeg vil meget gerne høre fra dig, så vi kan finde en løsning også! Jeg vil også meget gerne høre, om dit sidste besøg du også nævner her.

Jeg håber at høre fra dig på: sr@santspiseri.dk :)

Endnu en gang 1000 tak for din feedback. Som sagt eneste måde vi bliver bedre på.

Med venlig hilsen
Sigurd Rask
SANT Spiseri

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

6-10 af 14 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2020

Langt over niveau i forhold til hvad man ellers finder i området, og virkeligt value for money. Har prøvet takeout 5 gange med forskellige retter fra kortet, og er blevet imponeret over hvor meget kvalitet og smag de kan levere til prisen. Kan kun anbefale

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, CarlC1380
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juni 2020

SANT Spiseri er 100% et besøg værd! Ærlig talt forstår jeg ikke hvordan man kan lave så velsmagende mad til de priser. Vi havde begge en dejlig aften og kommer helt sikkert igen :) Kan varmt anbefale deres Teriyakibeef!

Dato for besøg: juni 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Vilhelmsen92
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. april 2020

Dette skønne sted kan man ikke få for meget af. Udvalget skifter løbende med sæsonen, og du finder altid nogle gode sunde salater. Ideelt til aftensmad hvis du bor i nærheden, eller skal et smut forbi Strand parken.

Dato for besøg: april 2020
Tak, frederikf2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020
Google Oversæt

Dato for besøg: august 2020
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på SANT Spiseri, kiggede også på

 

Har du været i SANT Spiseri? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering