Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
GregoryAlpha
Aalborg, Danmark

God overnatning

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 23. jul. 2023fra mobile enheder
Rent og stilrent værelse med bekvem seng og stor badeværelse. Hotellet ligger i roligt område og man kan roligt sove med åbent vindue. Morgenmad kan forbedres: der er ingen røræg men to slags pandekager og man skal selv koge æg. Uproblematisk check-ind og check-out.
Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
953 kr.
5.5 km fra Four Points Flex By Sheraton Copenhagen Arena
Bar/lounge
Vis flere hoteller i København
Anmeldt d. 18. marts 2023

Vi tjekkede ind på hotellet den 14 marts hen imod aften. Vi gik straks til selvbetjeningsskrankerne for check-in, og gjorde hvad vi skulle. Den beder så om dankortet (trods der var betalt på forhånd). Da alt var trykket skriver maskinen at der er fejl på systemet. - Hvilket den ansatte bag baren/servicedisken 2 meter væk(!?) også nævner, som at det er en kendt fejl - og hos hende skal vi så igennem hele proceduren igen. Ville have været rart hun lige sagde det 10 min inden..
Herefter kunne vi komme på vores værelse. Umiddelbart fint rum men rengøringen haltede en smule. Der var stænk af væske/smuds på væggen ovre ved vinduerne og på gulvet.
Men ellers tempereret/stille værelse.
Vi tog til koncert om aftenen og kom hjem senere til en rolig nat.
Om morgenen stod vi op og gik til morgenmaden kl 09.15 (der var annonceret morgenmad fra 6-10). Det skuffede en del. Der var tomme beholdere hvor der måske har været æg?.....bacon?....andre lune ting måske?. Der var 3 rundstykker tilbage og enkelte stykker pålæg. Den ene af os prøvede et rundstykke, der var halvtørt bakeoff, den anden måtte nøjes med kaffe/juice. Havde vi vidst dette havde vi ikke betalt hen imod 285,- for morgenmaden - for de penge kunne vi have fået en stor fyldt brunchtallerken på en cafe.
Vi tjekkede ud kort efter - ved den personbetjente skranke - og for 3 gang skulle jeg indlæse mit dankort trods forhåndsbetaling hjemmefra.
Jeg spørger og får af vide at det er rutine og jeg kun bliver trukket én gang for opholdet. Vi forlader hotellet og dagen efter kan jeg konstatere at den har trukket 2 gange for opholdet. Den sidste del er dog blevet fikset efter et opkald til jeres hovednummer.

Dato for ophold: marts 2023
Tak, Jesper H
Anmeldt d. 4. marts 2023

Super dejligt hotel. Altid søde og hjælpsomme mennesker. God placering, og rigtig god morgenmad. Stille og rolige omgivelser. Værelserne er rigtig godt kvalitet, og der er rent & pænt. Perfekt størrelse hotel. Vi elsker at komme her.

Dato for ophold: februar 2023
Tak, Erik P
Anmeldt d. 14. november 2022 fra mobile enheder

I forbindelse med en koncert i royal arena valgte jeg at overnatte på zleep hotel for første gang, det var nemt at tjekke ind selv, det var et super pænt værelse, dejlig billigt når man fik weekendtilbud og morgenmaden var glimrende da der var mulighed for både glutenfrie og laktosefrie ting , udover det var det også overskueligt som bilist at finde et parkeringshus nær hotellet, alt i alt en rigtig god oplevelse.

Dato for ophold: november 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 1998KKRLHR
Anmeldt d. 8. juli 2022

Vi overnattede her efter en koncert og tilbragte ganske få timer på hotellet, men det var en meget positiv oplevelse med et rummeligt værelse med en bred og god seng og god komfort. Hotellet var stille og roligt om natten til trods for mange koncertgæster i godt humør. Vi kommer gerne igen en anden gang. Alt er nyt og rent og pænt.

Dato for ophold: juli 2022
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
1  Tak, S_Hvass
Anmeldt d. 12. juni 2022

Bliver mødt af smilende og hjælpsom person, Natali ved ankomst.
Gode lange senge, god pude og dyne. Værelset er fin til prisen og der er alt man skal bruge.
Morgenmaden et god, det eneste der er et minus er at der er meget varmt på værelset, på trods af åbent vindue.

Dato for ophold: juni 2022
Tak, 357majh