Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Anne E
Hua Hin, Thailand

Fedeste udsigt i hele København!

Anmeldelse af Charlottehaven
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 10. dec. 2023
Fuldstændig fantastisk flot og lækkert værelse i Tower building. Kan virkelig se der har været gode arkitekter med ind over - der er kælet for alle detaljer.
Super service - men udsigten slår alt!!!
Den varmeste anbefaling herfra!
Dato for ophold: december 2023
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Maria Gade, Markedsføring hos Charlottehaven, svarede på denne anmeldelse
Svarede 8. apr. 2024
Tusind tak for at tage dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse.
På gensyn, de bedste hilsner Maria Gade, Charlottehaven
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
1.048 kr.
2.5 km fra Charlottehaven
Kæledyr tilladt
Vis flere hoteller i København
Anmeldt d. 2. juli 2023

Fantastisk stor og velindrettet hotellejlighed med rigtig god udsigt. Super service og meget venligt personale. Lækker morgenmad og rigtig god kaffe. Mulighed for parkering i kælderen. Kan klart anbefales.

Dato for ophold: juli 2023
Tak, Heidi M
Anmeldt d. 26. juni 2023

Super dårlig service på trods af +25 nætter på stedet det sidste års tid.
Kunne ikke vente et par timer med betaling, da mine kort blev afvist og de familiemedlemmer der egentlig havde booket, ville komme forbi senere på dagen. Dette på trods af, at vi stadig boede på et værelse på hotellet til den efterfølgende dag og aldrig har betalt nogle af vores mange ophold for sent.
Oven i hatten var både receptionisterne og manager ikke venlige og service-mindede, men fik os tværtimod til at føle ud virkelig dumme og fremstå som folk der prøvede at snyde dem.
Til den pris og med den loyalitet, ville man forventer noget andet, som på andre hoteller.
Dette blev desværre sidste gang vi bruger stedet!

Dato for ophold: juni 2023
  • Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, J M
Maria Gade, Markedsføring hos Charlottehaven, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. juli 2023

Vi er kede af at læse om din oplevelse ved check-out hos os.

Det er standard procedure at betale ophold ved check-in, men da det ikke kunne lade sig gøre pga. fravær fra den betalende gæst, var vi selvfølgelig fleksible. Derfor holdt vi også fast i, at betaling skulle klares ved afrejse.
Jeg har talt med receptionen og vores receptionschef, som beklager hvis deres insisteren på betaling virkede anklagende. Det var bestemt ikke hensigten.
De ønskede blot at afslutte opholdet til alles fordel og uden hængepartier.
Jeg håber, at vores forklaring giver mening for dig – og I er altid velkomne en anden gang, hvis I skifter mening.

Mvh. Maria Gade (Marketing & Communication)
mg@charlottehaven.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 30. oktober 2022

Tak for en fantasktisk opblevelse samt rigtig god service hos Charlottehaven The Tower. Det var lige som vi havde forestillet os: Smuk udsigt og dejlig morgenmad. Personalet ved receptionen er god til at imødekomme særlige ønsker. Tak for denne gang.

Værelsestip: Der er meget stille i lejlighederne. Man kan ikke høre -og eller se naboerne. Bare nyd udsigten og opholdet!
Dato for ophold: oktober 2022
    • Søvnkvalitet
Tak, mld773
Anmeldt d. 29. oktober 2022 fra mobile enheder

Talte med yderst forstående personale, der gav mig ret i min antagelse omkring misvisende billeder og manglende forklarende tekst på diverse værelse. Fik besked på at tage denne snak med “reception chefen” der ville møde ind klokken 18:00.

Jeg lader ham lande, er nede i receptionen 18:15, som aftalt, og prøver på at forklare min manglende forståelse på hvorfor jeg har fået det værelse jeg har fået, som jeg aldrig har fået før, da jeg altid bestiller det samme værelse på deres hjemmeside.

På hjemmesiden er det OVER mellem etage. På billederne er der et stort dejligt vindue på badeværelset samt badekar mm.

Vi checker ind, og det ligner SLET IKKE det der bliver vist på hjemmesiden.

Dette står der INTET omkring på hjemmesiden, at værelserne kan variere - og af den årsag, går jeg stærkt ud fra, der er badekar på værelset, som minimum…

Reception “chefen”, siger flere gange, han ikke forstår hvad det er jeg klager over, og prøver virkelig konstruktivt at forklare det, minimum 5 gange. Han VIL ikke forstå det, sukker og tager op til flere gange dybe vejrtrækninger… en lignende arrogance og mangel på service har jeg virkelig aldrig oplevet før…

Jeg Beder om at få det hele refunderet, da jeg føler det er falsk information de har givet mig… jeg må “kun” få refunderet den anden og sidste dag, da den første dag ikke kan sælges videre - SELVOM jeg gjorde hotellet opmærksom omkring dette 5 minutter EFTER jeg checkede ind. At reception “chefen” først mødte ind klokken 18 og derfor først samtalen på det tidspunkt, kan ikke være mit problem…

Jeg vil klart anbefale andre om at finde et andet hotel, STAY fx, der ligger tæt på dette hotel…

Dato for ophold: oktober 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Daniel T
Maria Gade, Markedsføring hos Charlottehaven, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. oktober 2022

Kære Daniel

Vi er kede af din oplevelse af dårlig service.

På vores hjemmeside kan man bestille en lejlighedskategori og ikke en bestemt lejlighed.
Alle lejligheder fra 8.-15. sal er lejligheder med udsigt, og nogle har badekar og nogle har bad, hvilket også er beskrevet på hjemmesiden.
Derfor kan vi hverken garantere etage eller badekar, når man booker.

Jeg beklager, hvis vi ikke har været tydelig nok omkring dette.

Mvh. Maria Gade

Indberet svar som upassende
Anmeldt d. 20. juni 2022 fra mobile enheder

Jeg kan ikke beskrive nok hvor meget det sted her betyder indenfor danske hotel oplevelser . Vi var meget skeptiske i forhold til vores booking endte i The Tower frem for The Garden . Nyt er altid godt men det man kender er at fortrække . Så selv med forhandlings handskerne på ! Anmodning om at få en lejlighed i The Garden frem for at få den i The Tower som vi var blevet sat på til . Ja prisen og jeg ved ikke hvad var vi næsten parat til at give hvad som helst for , for at lande i de kendte omgivelser og rammer vi er så glade for !! MEEEN . Vi gav det chance , vi traskede mod The Tower , 100 meter med fuld oppakning , smertefrit og tæt på (:

Døren åbnes til lejligheden . Og WOW . Der blev stille . Vi blev imponeret. Og vi rendte forvirret rundt for at tage billeder og undersøge lækre detaljer. Alt var gennemtænkt ! Alt var ekstremt i forhold til prisen på overnatning . Alt spillede til mindste detalje . Elektriske gardiner på badeværelset til udsøgt sidde / ligge plads med lidt udsigt. Badekar . En bruser der satte nye standarder for bade/brus oplevelser . Morgenkåber , tøfler / alt med logo ❤️ , nat masker og ørepropper . Ja jeg kan blive ved ! , gode badeværelses produkter og alt var lækkert og en helt vild utrolig oplevelse . Jeg vil altid anbefale Charlottehaven til hver eneste person der søger den perfekte hotel oplevelse ! Og tænk engang ! I gør det igen og igen og igen . Jeres venlighed , jeres utrolige service og gode humør . Jeres koncept og familiære måde at møde gæster i øjenhøjde på . Jakkesæt eller kedeligt søndags tøj . Alle er velkommen , og uanset hvem man er . Så er der aldrig tvivl om stedet her skal opleves og værdsættes .

Håber min Faxe Kondi sodavand ,der blev afleveret ved check ud kom til rette medarbejder . Fra hjertet .. tak til alle jer der skaber et perfekt sted hver eneste dag , tak til jer der har skabt noget alle andre hoteller kun kan misunde!

de bedste tanker og gode anbefalinger herfra . Vi glæder os til at komme igen

Værelsestip: Prøv hotellets ( Udsigts Elevator ) hænger uden på bygningen ! The Tower
Dato for ophold: februar 2022
Tak, Jesper-Frontline