Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig oase i storbyen”
Anmeldelse af Tivoli Gardens

Tivoli Gardens
Book på forhånd
Flere oplysninger
18,73 $*
og derover
Spring køen over-billet til Tivoli
Udmærkelsescertifikatet
Flere oplysninger om seværdighed
Oplysninger om seværdighed
Gebyr: Ja
Anbefalet besøgsvarighed: Mere end 3 timer
Nyttige oplysninger: Aktiviteter for større børn, Aktiviteter for mindre børn
Anmeldt 16. september 2018 fra mobile enheder

Har haft Tivolikort i mange år og nyder ofte en spadseretur og en is, en fadøl i Færgekroen, eller en hyggelig frokost i 'Grøften' i tilknytning til gåturen. Musikarrangementer betyder dog megen trængsel, og så går idylen tabt.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, FrankieAdk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23.072)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

76-80 af 23.073 anmeldelser

Anmeldt 9. september 2018

Tivoli har noget for enhver smag, der er små gamle forlystelser for de helt små, noget for de lidt større og absolut vilde ting for de største. Alt pakket ind i en ekstrem hyggelig atmosfære, der skaber en rigtig god stemning. Et lille fif - med årskort - kan man også nyde blot at gå en stille aftentur i den smukke park.

Dato for oplevelse: juni 2018
Tak, Lars Ole J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2018

værd at besøge når man er i hovedstaden - masser af blomster - samt flot belysning om aftenen. - men opskruede priser

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, perlillundal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. september 2018

Som ældre par er det nok bedst at besøge Tivoli før de mere og mere støjende forlystelser starter op. Så kan man ligesom bedre nyde de dygtige gartneres kreationer i ro og mag.

Dato for oplevelse: september 2018
Tak, larslundsten
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 29. august 2018 fra mobile enheder

Herligt besøg i Tivoli, masser af glade mennesker, god mad, drikkevarer, attraktioner for en hver alder og smag.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, annedorthem771
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Tivoli Gardens, kiggede også på

København, Sjælland
København, Sjælland
 

Har du været i Tivoli Gardens? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering