Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.00 - 23.00
Gem
Book på forhånd
  
Sådan kan du opleve Tivoli Gardens
fra 17,20 $
Flere oplysninger
fra 35,90 $
Flere oplysninger
Copenhagen Card
697 anmeldelser
fra 62,20 $
Flere oplysninger
fra 29,60 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (22.751)
Filtrer anmeldelser
22.751 resultater
Medlemsvurdering
12.186
7.084
2.604
580
297
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
12.186
7.084
2.604
580
297
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
64-69 af 22.751 anmeldelser
Anmeldt d. 13. august 2018

Har nu besøgt Tivolis julemarked i flere år, da det altid er værd at komme tilbage til. Hyggeligt med masser af julelys og duftende juleboder.

Dato for oplevelse: december 2017
Tak, Renee987
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 10. august 2018

Skøn sted med mange spisesteder og hyggelig stemning. Der er mange områder, hvor man kan finde sol eller skygge. Der er også steder, hvor man kan finde forlystelser. Et klart plus i hjertet af København

Dato for oplevelse: juli 2018
1  Tak, HelleN354
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2018 fra mobile enheder

Et altid hyggeligt stop i den gamle have. Der er meget stor forskel på oplevelsen når det er almindelig hverdag og eksempelvis fredage, hvor der er koncert om aftenen.

Dato for oplevelse: august 2018
1  Tak, HenrikT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. august 2018 fra mobile enheder

Altid en fornøjelse at komme med familie i “haven” syntes bestemt den bliver smukkere og smukkere med flere gode aktiviteter til børn og voksne.
Et åndehul midt i hovedstanden - altid et besøg vær.
Det eneste lidt negative er vi efterhånden syntes det er for dyrt at spise der, så vi finder alternative steder udenfor.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, Fam G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. august 2018 fra mobile enheder

Dejlig dag i tivoli med gode venner, vi spiste smørrebrød i Sø Caféen, hvilket godt kan anbefales, dog ikke helt billigt.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, Jane A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser