Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.00 - 23.00
Gem
Book på forhånd
  
Sådan kan du opleve Tivoli Gardens
fra 17,10 $
Flere oplysninger
fra 35,70 $
Flere oplysninger
Copenhagen Card
697 anmeldelser
fra 62,00 $
Flere oplysninger
fra 29,50 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (22.794)
Filtrer anmeldelser
22.794 resultater
Medlemsvurdering
12.216
7.094
2.606
581
297
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
12.216
7.094
2.606
581
297
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
71-76 af 22.794 anmeldelser
Anmeldt d. 6. august 2018 fra mobile enheder

Ren balsam for sjælen!
Meget smuk have og skønne oaser lige midt i Københavns hjerte.
Her får man alt.
Gode restauranter af alle slags - sjove og
Spændende forlystelser - og lidt for de spilleglade.
Alt i alt - et dejligt sted at opholde sig. Masser af frirum og meget smukke blomster og den fantastiske sø.
Fyrværkeri om aftenen.
Det er smukt med alle lysene om aftenen.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, dortheulrich
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 6. august 2018

En tur i tivoli er en rejse ind i en anden verden, hvor alle dine sanser bliver stimuleret. Især blomster og kunst har en særlig plads i tivolis univers.

Dato for oplevelse: maj 2018
Tak, HeleneB1329
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2018 fra mobile enheder

Tivoli ligger midt i København. En park med historie. Gode restauranter i mange prisklasser. Smuk blomsterhave. Mange forlystelser. Åben i sommerhalvåret og omkring jul. Partoutkortet muligt. Pas til en hel aften ligeledes. Gode koncerter og også gratis, bortset fra entré til Tivoli.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, kirstenbonnenr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2018

Tivoli vil altid være et magisk sted - og har altid været det, også selvom man bare tager en slentre-tur gennem haven.

Dato for oplevelse: august 2018
Tak, Jim T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 30. juli 2018 fra mobile enheder

Rigtig dejlig oplevelse, smuk have, hjælpsomme ansatte og hyggelige oaser med liggestole til små pauser.

Dato for oplevelse: juli 2018
Tak, Helle B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser