Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 11.00 - 23.00
Copenhagen Card OPDAG 80 attraktioner og offentlig transport
1.017

Book på forhånd
fra
479,00 kr.
pr. voksen
Tjek kapacitetVis alle produktoplysninger
  
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.
Google
Sådan kan du opleve Tivoli Gardens
fra 479,00 kr.
Flere oplysninger
fra 236,99 kr.
Flere oplysninger
fra 357,94 kr.
Flere oplysninger
fra 2.300,00 kr.
Flere oplysninger
Anmeldelser (26.899)
Filtrer anmeldelser
26.899 resultater
Medlemsvurdering
14.566
8.112
3.037
728
456
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
14.566
8.112
3.037
728
456
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
635-640 af 26.899 anmeldelser
Anmeldt d. 20. december 2016 fra mobile enheder

Tivoli ved juletid er for alle, der nyder ekstrem julestemning.
Dårligt vejr bliver trodset for at skabe en atmosfære af sne og jul, der kan begejstre både unge og gamle.
Tag derind og sug til dig af julehygge.

Dato for oplevelse: december 2016
Tak, pierrebunton
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 20. december 2016

I sidste weekend besøgte min familie og jeg Tivoli med det hovedformål at opleve det fine julelandskab, som tidligere år har været en attraktion i vores familie. Da vi ikke kunne finde julelandskabet, spurgte vi en Tivoli betjent, hvor det var placeret i år. Intet julelandskab i år var svaret. Stor skuffelse. Når det så er sagt, må jeg sige, at Tivoli var smukt pyntet med udsmykkede og "sne"klædte grantræer og grøntsagsbeplantning. Hos den yngre generation gjorde hønseburet lykke, og for de større var glögg-stuen med dejlige gedeskindsbeklædte stole og udsigt til haven et fredfyldt helle. Hertil kom held hos postbudene, så en flot æske chokolade kunne hjemtages. Seks personer, entré, glögg/varm chokolade, æbleskiver og 2-3 timers julehygge = 1.400 kr. Julelandskabet var sparet væk, men besparelsen var ikke reflekteret i prisniveauet. Alt i alt en fin og halv-dyr eftermiddag.

Dato for oplevelse: december 2016
1  Tak, UJ-CPH
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 20. december 2016 fra mobile enheder

Tivoli er altid hyggelig men særlig til jul er der extra hyggeligt
Boder i massevis, god stemning og dejlig gløgg
Kan varmt anbefales
Thomas

Dato for oplevelse: december 2016
Tak, henriksen2
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 20. december 2016

Min kæreste og jeg besluttede sidste år at vi ville en tur i tivoli til jul 2016. Rigtig flot udsmykning, hyggelig atmosfære. Ikke sidste gang vi skal i Tivoli til jul.

Dato for oplevelse: december 2016
Tak, DorteP1964
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 19. december 2016

Var på vores traditionelle juletur i Tivoli.Meget smukt pyntet, med god smag og med nyheder, der passer godt ind i den gamle have. Her kan alle- børn som ældre - få en rigtig god oplevelse bare ved at gå rundt

Dato for oplevelse: december 2016
Tak, skipperdk2015
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser