Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
eDreams163 US$
ZenHotels.com
Skyscanner.com
Vio.com
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere for ét værelse med variable opholdsregler som oplyst af ejendommen og afspejler værelsespriserne pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Anmeldt d. 29. oktober 2021 fra mobile enheder

Dinner week på Bernstof slot er absolut en anbefaling værd. Vi var en familie på 6, fra 13 år op til 92 og vi fik en lækker 3 retters menu, perfekt serveret af en dygtig og frisk tjener. Den dejlige middag blev serveret i smukke omgivelser i store rum med højt til loftet og god akustik .
Vi kommer tilbage næste år

Værelsestip: Parkering foran slottet er ikke tilladt, P-plads forefindes til højre når man kommer ind af porten. Der er gratis garderobe.
Dato for ophold: oktober 2021
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, 814famg
Anmeldt d. 24. oktober 2021

Dejligt at opleve Bernstorff Slot som spisested.
Normalt er det kun til arrangementer og konferencer at man får mulighed for at spise i de elegante omgivelser.
Menuen Jordskokkesuppe, Gråsten Kyllingebryst og Havtorn is var veltillavet og velsmagende, men især forret og dessert viste hvad stedet kan præstere af lækkerier.

Dato for ophold: oktober 2021
1  Tak, mogensen2018
Anmeldt d. 16. juli 2021 fra mobile enheder

Når personalet svarer, at på et gammelt slot må man acceptere bar der ikke er varmt vand i bruseren,istedet for at komme med en forklaring eller beklagelse er overnatningen ikke pengene værd. Dertil kommer en sparsom morgenbuffet, med opvarmede køberundstykker ( fra frost) og intet rugbrød. Alt ialt, ikke et sted vi kommer igen. Men smuk bygning og have, der kan ses uden at betale den høje pris.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Pia S
Anmeldt d. 1. juli 2021

Fantastisk beliggenhed, flotte omgivelser, pæne værelser, men farligt glat gulv i badeværelset.

Mit ophold på hotellet den 16. juni blev en dårlig oplevelse, fordi linoleumsgulvet i badeværelset blev utrolig glat efter morgenens brusebad, hvor der kom vand ud på gulvet. Da jeg trådte ud fra brusekabinen, skred jeg og faldt bagover. Jeg knaldede nakken i gulvet så hårdt, at jeg næsten besvimede. Jeg var så svimmel, at jeg først efter et par minutter kunne kravle ind til sengen (jeg kunne ikke rejse mig). Derefter sov jeg i to timer. Jeg kom selvfølgelig ikke ned til morgenmad, og havde hovedpine resten af dagen.

På baggrund af denne uheldige oplevelse foreslår jeg, at gulvbelægningen i badeværelserne udskiftes til en type, der ikke bliver så utrolig glat, når der er vand på gulvet.

Værelsestip: Nogle værelser er ret små. Vælg de større til samme pris.
Dato for ophold: juni 2021
    • Værelser
1  Tak, Nestor-2000
Anmeldt d. 17. november 2020

Vi fik en rigtig god middag under dining week i disse utroligt flotte omgivelser. Det kan jeg varmt anbefale.
Maden var super, med helt fantastisk hjemmebagt brød.
Betjeningen var også rigtig sød.
Desværre skulle vi gå efter kun 2 timer på grund af Corona. Vi kunne sagtens havde blevet lidt længere og drukket en ekstra flaske vin.

Dato for ophold: oktober 2020
Tak, Thomasthejn